Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Välkommen till Skiens nyaste hotell, beläget mitt på bryggan vid den vackra Telemarkskanalen. På Clarion Collection Hotel Bryggeparken har du stadens utbud runt husknuten. Och för dig som önskar har vi dukat fram kvällsmat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Oavsett om du reser med din kära eller en nära vän kan det vara skönt att få komma bort och bara njuta av tid med varandra. Här är våra bästa tips för er som reser på tu man hand.

Tapas för två

Njut av goda tapas och mysig atmosfär på La Bodega

Ta med dina nära och kära på bio

Om vädret är med dig, det är mycket trevligt att gå från bryggorna och över till teatern. Ta ett glas vin på vägen och glädjas för att ha tid tillsammans. Njut av er med en bra film som du både vill se och bara känna att du har köpt dig något trevligt för dig.

En trevlig kväll på Lundetangen

Vill du ta en trevlig promenad ut på natten och vädra staden liv vi rekommenderar absolut ett besök på Lundetangen. Var är den trevliga atmosfären och du har tur finns det levande musik på natten bör du definitivt stoppa genom.

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Bryggeparken är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av fler av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, 
kontakta oss gärna via 
e-post cc.bryggeparken@choice.no
eller på telefon +47 35 91 21 00. 

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe.

2.280.169.511 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK