Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Skien,  Norge

Välkommen till Skiens nyaste hotell, beläget mitt på bryggan vid den vackra Telemarkskanalen. På Clarion Collection Hotel Bryggeparken har du stadens utbud runt husknuten. Och för dig som önskar har vi dukat fram kvällsmat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Bryggeparken 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Efter en hektisk jobbdag är det härligt att hitta på något trevligt med kollegorna. Här kommer våra bästa tips på vad ni kan se och uppleva tillsammans i närheten av hotellet.

Land Rover i tuff terräng

Hitta något utöver det vanliga! Är du och dina kollegor av det lite tuffare slaget så ska ni definitivt testa på Land Rover Experience. Du kör bilen på speciella slingor i tuff terräng och får garanterat ett skratt och en pulshöjare - helt enkelt en upplevelse ni kommer att minnas länge. 

Middag på Jacob & Gabriel

Efter en lång mötesdag är det trevligt med en gemensam middag. Vi rekommenderar Jacob & Gabriel, en restaurang mitt på bryggan, som satsar på kortrest mat med läckra ingredienser och smaker och en lugn och avspänd atmosfär. 

Ibsenhuset

Ibsenhuset är ett kulturellt upplevelsecenter som erbjuder erbjuder teater, shower och konserter. 

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Bryggeparken är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av fler av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, 
kontakta oss gärna via
e-post cc.bryggeparken@choice.no
eller på telefon +47 35 91 21 00. 

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe.

2.280.169.511 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK