Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Collection Hotel Bryggeparken

Om hotellet

På Hotel Bryggeparken bor du i en modern och sjönära miljö, med utsikt över den vackra Telemarkskanalen. Även om husen uppfördes 2001 för de tankarna till de klassiska tegelbyggnaderna som brukade ligga i hamnområdet Langbryggene. Våra sju mötesrum gör oss till den självklara platsen för möten och konferenser i Skien.

Hotel Bryggeparken ligger längs Telemarkskanalens kajkant i centrala Skien. Här har du stadens utbud av butiker och restauranger direkt utanför dörren. Dessutom har du Skiens attraktioner på behagligt avstånd, som Ibsenhuset, Brekkeparken och Bø Sommarland.

Hotel Bryggeparken ligger på en plats med en lång sjöfartshistoria.   Skien var en gång i tiden Norges största knutpunkt för hantering av timmer. Genom den stora hamnen blev den sedan Norges kontakt med resten av Europa. I dag har sjöfarten avtagit, men hamnområdet fortsätter vara en central plats i staden, med Hotel Bryggeparken som den självklara utgångspunkten.

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

1.920.149.256 21