Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Etage

Västerås,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Etage, en hotellpärla i centrala Västerås. Här har du Västerås hela shoppingutbud direkt runt hörnet. Och för dig som önskar, står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat på hotellet. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Etage 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Etage

Clarion Collection Hotel Etage ligger i hjärtat av Västerås, med butiker, restauranger och sevärdheter runt hörnet. För oss är ledorden service och bekvämlighet. Här bor du i en modern miljö, mitt i stadens puls. Varje dag bjuder vi dessutom på eftermiddagsfika och kvällsmat.

Mitt i Västerås

Clarion Collection Hotel Etage ligger i hjärtat av Västerås city. Här har du stadens hela shoppingutbud utanför dörren. Tågstationen, Västerås hamn och Kyrkbacken, med sina historiska byggnader och charmiga gränder, ligger alla på promenadavstånd. 

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Funkishus

Clarion Collection Hotel Etage ligger beläget på Stora Gatan, i ett av Västerås mest ikoniska funkishus, byggt på 1930-talet. Namnet kommer av att hotellet mycket riktigt ligger i flera etage, med en ovanlig glashiss som ligger utanpå fasaden. Entrén är belägen på översta våningen, så hos oss åker man upp till receptionen och ner till rummen!

Träning och gym

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. På Clarion Collection Hotel Etage har du alltid tillgång till det närliggade gymmet World Class, där du kan träna både motion och styrka. Vi har även ett Compact Gym på hotellet där du tränar gratis som hotellgäst. 

Sevärdheter och aktiviteter

Här har du nära till både historia och natur. Det är gångavstånd till Domkyrkan och hamnen, där båtar tar dig ut i Mälaren och någon av Västerås skärgårds 300 öar. Hotellet ligger i en av Sveriges mest slottstäta regioner och inom två mils radie ligger hela åtta golfbanor. Läs mer och se våra bästa tips i och runt Västerås här >>

Kontakt

  • Telefon: +46 21 15 12 20
  • Fax: +46 21 15 12 21
  • E-post cc.etage@choice.se
  • Org. nr: 556586-2470
  • Stora Gatan 32 72212 Västerås , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Tåg samt fjärrbuss till Västerås centralstation

Från Stockholm-Västerås Flygplats

Buss nr 3 till Stora Gatan

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Västerås, 
telefon 021-18 50 00. 

Om Clarion Collection Hotel Etage

Antal konferenslokaler

2 st - plats för 30 deltagare

Avstånd flygplatser

Arlanda Flygplats: 112 km, ca 1 timme och
10 minuter med bil.
Stockholm-Västerås Flygplats: 7,5 km,
ca 10 minuter med bil.

Avstånd lokaltrafik

Västerås centralstation: 500 meter

Om Clarion Collection

2.280.169.511 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK