Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Fregatten

Varberg,  Sverige

Välkommen till en unik hotellpärla i centrala Varberg. Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i de vackra hantverkskvarteren, nära både Varberg station och strandpromenaden. Och för dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Fregatten 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Fregatten

Att bo på Clarion Collection Hotel Fregatten är som att bo mitt i Varbergs historia. Hotellet ligger i stadens vackra hantverks- och kulturkvarter, med havet runt hörnet, och är inrett i varm, nordisk design. Färginspirationen är hämtad från klippor, sand, hav och segel.

Läge

Hotel Fregatten är centralt beläget i Varberg, endast 200 meter till strandpromenaden och 400 meter till centrum, med Torget och dess utbud av butiker, restauranger och kaféer. Dessutom har du Varbergs största attraktioner på behagligt avstånd, som Socitetshuset, Socitetsparken och Varbergs Fästning.

Historia

Området som Clarion Collection Hotel Fregatten ligger i har en händelserik historia. Hotellbyggnaden var tidigare ett frys- och packhus och runt om i hotellet hittar du detaljer som skvallrar om stadens långa historia som sjöfartsstad, kurort och cykelstad. Varberg har länge varit ett sjöfartsnav och en populär bad- och kurort. Men det är även här som Monark och Crescent tillverkat sina cyklar genom åren.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss hittar du lugnet och känslan av att komma hem. Vi bjuder dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Mötesrum

Vår konferensavdelning har sju konferensrum med plats för upp till 65 personer. Läs mer om våra mötesrum här >>

Golf i Varberg

I Varberg finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Varberg GK och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee och boende till våra gäster.

Kontakt

  • Hamnplan 43244 Varberg , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Varberg station.

Tåg

Tåg till Varberg station.

Från Halmstad flygplats

Flygbuss till Varberg station. 

Taxi

Vi rekommenderar Varbergs Taxi,
telefon 0340-16500.

Om Clarion Collection Hotel Fregatten

Antal rum

95 st - 199 bäddar

Antal mötesrum

7 st - plats för upp till 65 personer

Avstånd flygplats

Halmstad flygplats: 70 km,
ca 1 timme med bil.

Avstånd Varberg station

5 min promenad

Om Clarion Collection

2.271.168.780 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK