Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Sundsvall,  Sverige

Välkommen till en pärla i centrala Sundsvall! Clarion Collection Hotel Grand är beläget i Sundsvalls unika stenstad, nära restauranger och caféer. Här bor du i en ljus och lugn miljö och för dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall

Clarion Collection Hotel Grand ligger mitt i Sundsvalls unika stenstad. Här bor du i en modern, ljus och skandinavisk miljö i ett av stadens historiska hus från 1930-talet.

Centralt i Sundsvall

Clarion Collection Hotel Grand är centralt beläget i Sundsvalls unika stenstad, nära restauranger och kaféer. Här har du tillgång till Norrlands största utbud av shopping och butiker i den populära gallerian In och på huvudstråket Storgatan. Dessutom har du Sundsvalls största attraktioner som Casino Cosmopol, Tonhallen och Sidsjöns Friluftscentrum på behagligt avstånd. 

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Smidig parkering

På Clarion Collection Hotel Grand har du tillgång till garageplats i vår källare. Här kan du tryggt förvara din bil under din vistelse på hotellet. Se till att boka innan du kommer för att vara säker på att få en garageplats.

Från biograf till hotell

På Clarion Collection Hotel Grand lever Sundsvalls historia kvar. Huset byggdes i slutet av 1920-talet och fungerade vid den tiden både som biograf, samlingslokal och ett mindre hotell med sex rum. I dag kan du följa stadens historia genom de två bröderna Anders Petter och Jonas August Hedberg, två av Sundsvalls träpatroner. Genom hela hotellet kan du läsa om brödernas historia, från deras handelsfärder i Medelpad till tiden som trähandlare i Sundsvall i slutet av 1800-talet. Bröderna kom att betyda mycket för staden och genom gåvor finansierade de fontänen i parken Vängåvan och det läroverk som sedan blev Hedbergska gymnasiet.

Golfweekend i Sundsvall

I Sundsvall finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Sundsvalls GK, Öjestrands GK och Timrå GK – tre golfbanor som erbjuder varierat spelande. Vi erbjuder dig som gäst förmånliga golfpaket med greenfee och boende.

Varmt välkommen till Clarion Collection Hotel Grand Sundsvall, din hotellpärla i Sundsvall!

Kontakt

  • Nybrogatan 13 85235 Sundsvall , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg

Tåg till Sundsvall C.

Buss

Buss till hållplats Navet. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Sundsvall,
telefon 060 - 19 90 00. 

Om Clarion Collection HotelGrand Sundsvall

Antal rum

122 st - 227 bäddar

Antal konferenslokaler

2 st -  plats för 35 deltagare

Avstånd flygplats

Sundsvall Timrå Airport: 
23 km, ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Sundsvall C: 250 m
Busstation Navet: 250 m. Härifrån går både lokaltrafik och fjärrbussar. 

Om Clarion Collection

2.280.169.511 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK