Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Kompaniet

Om hotellet

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Nyköpings centralstation.

Tåg

Tåg till Nyköpings centralstation.

Från Skavsta flygplats

Flygbuss till Nyköpings centralstation.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Nyköping,
telefon 0155-21 75 00.

Med bil

Se karta och vägbeskrivning här >> 

Om Clarion Collection Hotel Kompaniet

Antal rum

127 st - 254 bäddar

Antal mötesrum

4 st - plats för upp till 50 personer 

Avstånd flygplats

Skavsta flygplats: ca 10 km

Avstånd Nyköpings centralstation

25 min promenad

Avstånd Nyköpings Busstation

10 min promenad

Om Clarion Collection

På Clarion Collection Hotel Kompaniet bor du centralt, och mitt i Nyköpings hantverkshistoria. Hos oss ingår alltid både frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat - det bjuder vi på! 

Läge

Clarion Collection Hotel Kompaniet är vackert beläget i centrala Nyköping, precis bredvid Nyköpingsån. Stockholm Skavsta flygplats ligger 15 minuter bort med bil. Dessutom har du stadens attraktioner, som Nyköpingshus, Nyköpings Hamn och Rosvalla Eventcenter, på behagligt avstånd. 

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss kan du hitta lugnet och känslan av att komma hem. Vi bjuder alla våra hotellgäster på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Hotellet

Överallt i hotellet hittas tavlor, skisser och prover från tiden då det var möbelfabrik i byggnaden. Inredningen är modern och komfortabel, och uteserveringen har Nyköpings bästa läge. 

Historia

Hotellet har en lång och spännande historia. Namnet är hämtat från tiden då Nordiska Kompaniet hade sin möbelverkstad i byggnaden. Från 1904 och sju decennier framåt tillverkades här några av världens lyxigaste möbler, med dåtidens kändisar, kejsare och kungar som kunder.

Relaxhörna

I vår relaxhörna har du tillgång till jacuzzi och bastu, samt ett utrymme för avkoppling. Här bjuder vi på färsk frukt och isvatten.

Golf i Nyköping

I Nyköping finns en levande golfkultur. Vi har samarbeten med två närliggande golfbanor, där våra boende får ett förmånligt paketpris med eftermiddagsfika, kvällsmat, frukost och greenfee. 15 minuters bilfärd från hotellet ligger Nyköpings Golfklubb/Ärila, en anläggning med en 36-hålsbana. 20 minuter bort finns även Jönåkers Golfklubb som har en 18-hålsbana.

2.200.163.775 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK