Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Norre Park

Halmstad,  Sverige

Clarion Collection Hotel Norre Park är en unik hotellpärla i centrala Halmstad. Här bor du i en miljö präglad av husets hundraåriga historia, med vackra originaltak från tidigt 1900-tal. För dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Den bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Norre Park 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Norre Park

Varmt välkommen till Clarion Collection Hotel Norre Park - ett omtyckt, vackert och levande hotell med historia mitt i Halmstad. Här skymtar tidstypiska detaljer från 1909 i arkitekturen och läget är idylliskt precis intill Norre Katts Park. Förutom frukostbuffé bjuder vi alltid på både eftermiddagsfika och kvällsmat.

Anor från 1909

Att bo hos oss på Clarion Collection Hotel Norre Park är att leva mitt i Halmstads historia och kultur. Miljön präglas av husets hundraåriga bakgrund och vissa rum har vackra originaltak från tidigt 1900-tal. Överallt hittas fotokonst föreställande den närliggande och vackra Norre Katts Park. Med jämna mellanrum ordnar vi utställningar och vernissage med lokala konstnärer.

Lugnt och centralt läge

Clarion Collection Hotel Norre Park är beläget i centrala Halmstad, mitt emot vackra Norre Katts Park. Här bor du i ett lugnt och lummigt område, nära shopping och restauranger. Dessutom har du Halmstads sevärdheter som Länsmuseet, Nya Stadsbiblioteket och parkområdet Galgberget på behagligt avstånd. Vill du få fler tips på aktiviteter och sevärdheter i närområdet har vi samlar våra bästa Halmstadstups här >>

Vi bjuder alltid på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. På Clarion Collection Hotel Norre Park finns också en hotellbar vid receptionen, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin och snacks.

Rummen

Hos oss bor du i vackert inredda rum. Välj mellan smarta och kompakta Moderaterum, läckra Standarrum och rymliga Superiorrum. 

Från tunnbinderie till hotell

Hotellet har en lång och brokig historia. Huset byggdes 1907 och under åren har en mängd verksamheter huserat här, från en saluhall till en biograf, ett tunnbinderi och en sportaffär. Under 1960-talet drevs här ett hotell av den excentriska ägarinnan Maybritt Lorentzon, känd för sin goda mat, sina många pudlar och frigjorda levnadssätt.

Kontakt

  • Norra vägen 7 30231 Halmstad , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Halmstads Centralstation

Lokalbuss

Buss 316, 351 och 400 till hållplats Halmstad Norre Port. 

Från Halmstad City Airport 

Linje 60 till Halmstad centrum. 

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Halmstad AB,
telefon 035-21 80 00.

Om Clarion Collection Hotel Norre Park

Antal rum 

53 rum - 120 bäddar

Antal mötesrum 

2 st – kapacitet för 20 personer.  

Avstånd till flygplats 

Halmstad City Airport 5 km, ca 10 min.

Avstånd till lokaltrafik

Hållplats Halmstad Norre Port: 150 m 
Halmstads Centralstation: 1,5 km

Om Clarion Collection

2.280.169.511 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK