Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden ligger i Lund, bara 10 minuters promenad från stadskärnan. Upplev vårt unika konstgalleri eller koppla av i wellnessavdelningen. Vi bjuder på både frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Konsthotellet Clarion Collection Hotel Planetstaden är det perfekta valet för dig som vill bo på promenadavstånd till Lunds centrum. Vi bjuder alltid på både frukost, eftermiddagsfika och kvällsmat.

Centralt läge

Clarion Collection Hotel Planetstaden har ett naturnära läge i centrala Lund. Härifrån har du endast 10 minuters promenad till Lunds historiska stadskärna, med sitt utbud av restauranger, shopping och historiska upplevelser. Du har Lunds största attraktioner som Domkyrkan, Botaniska Trädgården, Skissernas Museum och Stadsparken på behagligt avstånd.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på hembakat eftermiddagsfika och kvällsmat varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Rofylld trädgård och relaxavdelning

Clarion Collection Hotel Planetstaden erbjuder ett flertal faciliteter. Träna i gymmet eller slappna av i jacuzzin medan du njuter av usikten över de blomstrande koloniträdgårdarna. Finn ro i biblioteket, upplev direktsända sportevenemang i vår biosalong, eller slappna av i trädgården, med sittgrupper, lusthus och guldfiskdamm.

Konferens

Vi erbjuder konferensmöjligheter för upp till 45 deltagare i moderna lokaler med bra läge i centrala Lund. Läs mer om våra konferenslokaler >>

Konst och design präglar hotellet

Clarion Collection Hotel Planetstaden är mer än bara ett hotell. Här kan du gå en konstrunda i husets eget galleri, som både visar aktuella utställningar och hotellets permanenta konstsamling med skulpturer av Bertil Vallien, Ulrika Hydman Vallien och Takashi. Bo i en unik miljö präglad av ett genuint engagemang för konst och design. Njut av en inredning fylld av konstverk, skulpturer och stilrena designmöbler.

Historia

Hotellet byggdes under första halvan av 2000-talet, i en modern arkitektur som hämtat sin inspiration från den dansk-skånska traditionen med sicksackade fasader.

Kontakt

  • Dalbyvägen 38 22460 Lund , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Lund C, 15 minuters promenad

Lokalbuss

Lokalbuss linje 3 mot Linero, gå av på hållplats Jupitergatan.

Från Malmö Sturup Airport

Flygbuss till Lund C, byt till lokalbuss eller 15 minuters promenad.

Från Kastrup flygplats (Köpenhamn)

Öresundståg till Lund C, byt till lokalbuss eller 15 minuters promenad.

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Lund , telefon
+46 12 12 12.

Om Clarion Collection Hotel Planetstaden

Antal rum

147 rum -180 bäddar

Antal konferens- och mötesrum

4 st - plats för upp till 45 deltagare  

Avstånd till flygplats

Malmö Sturup Airport: 30 km,
ca 45 minuter.
Köpenhamn Kastrup flygplats: 51 km

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Jupitergatan: 120 m
Lund Centralstation: 3,2 km

Om Clarion Collection

 

2.271.168.780 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK