Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden ligger i Lund, bara 10 minuters promenad från stadskärnan. Upplev vårt unika konstgalleri eller koppla av i wellnessavdelningen. Vi bjuder på såväl frukost som eftermiddagsfika och kvällsmat.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

Frukost

Hos oss startar du dagen med en nyttig och god frukost. Det finns också ett urval av ekologiska produkter för dig som önskar. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Eftermiddagsfika

Kaffe och te står alltid framme hos oss. Från kl. 15.00 dukar vi också fram något hembakat till kaffet.

Eftermiddagsfika serveras:

Alla dagar: 15.00 - 18.00

Vår servering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Vi bjuder på kvällsmat

Varje dag kl. 18-21 bjuder vi på kvällsmat. Vi dukar fram soppa, salladsbuffé, en varmrätt och dessert. Anländer du efter 21 ser vi ändå till att du får något att äta. Hos oss på Clarion Collection behöver du aldrig somna hungrig.

Kvällsmaten serveras:

Alla dagar: 18.00 - 21:00 

Vår kvällsmatservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Våra mötesrum

Clarion Collection Hotel Planetstaden erbjuder tre mötesrum, med plats för både större konferenser och mindre möten och event.

Hotellgym & Motion

Hos oss kan du träna på hotellet. Vårt gym erbjuder utrustning för både kondition och styrka. Motion på egen hand? I receptionen väntar kartor över joggingrundor och promenadspår och vi tipsar gärna om bra rundor.

Öppettider

Kontakta oss för mer information och öppettider.

Relaxavdelning

Vi försöker ha en ganska avslappnad stämning hos oss. Och behöver du lite hjälp på traven är du alltid välkommen till vår relaxavdelning med bastu. Vår välutrustade och mycket uppskattade relaxavdelning erbjuder härlig utsikt över koloniträdgårdarna. Till relaxavdelningen har du som hotellgäst alltid fritt inträde.

Öppettider

Kontakta oss för mer information och öppettider.

Wifi

Alla våra rum och gemensamma ytor har gratis trådlöst internet. Du får inloggningsinformation i receptionen men du kan också använda ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer för att logga in på nätverket.

Parkering

Vi erbjuder gratis parkering precis utanför hotellet.

Djurvänligt

Hos oss finns rum där djur är tillåtna. Dessa rum har ett pristillägg på 250 SEK per vistelse. Meddela oss vid bokning så att vi kan garantera dig ett av rummen. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

 

Övriga tjänster

 • Gratis WiFi
 • Eftermiddagste
 • Utomhusparkering
 • TV
 • Gratis kaffe
 • Kopieringsmaskin
 • Gratis dagstidning
 • Djur tillåtna
 • Gym
 • Badkar på vissa rum
 • Rökfritt
2.280.169.511 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK