Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Post

Oskarshamn,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Post, en anrik hotellpärla mitt i Oskarshamn. Hos oss bor du nära butiker, konstateljéer och Gotlandsfärjans terminal. Och för dig som önskar står fika och kvällsmat framdukat varje dag, det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Post 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Post

Clarion Collection Post är ett charmigt hotell beläget i det gamla posthuset mitt i Oskarshamn. Här bor du nära Oskarshamns station och Gotlandsfärjans terminal. Varje dag bjuder vi dig som önskar på både eftermiddagsfika och kvällsmat.

Mitt i Oskarshamn

Clarion Collection Hotel Post är centralt beläget vid Stora Torget i Oskarshamn, bara några minuters promenad från resecentrum och färjeläget. Runt hörnet hittar du den gamla delen av staden, med sina kullerstensgator, konstateljéer och butiker.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på kvällsmat mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Konferensmöjligheter

Vi erbjuder fem nyrenoverade konferenslokaler och två grupprum, med totalkapacitet för 70 personer i en vacker byggnad mitt i Oskarshamn. 

Från postkontor till omtyckt hotell

Clarion Collection Hotel Post är beläget i två byggnader, som talar om varsin era i Oskarshamns historia. Den vackra huvudbyggnaden är från 1905 och var tidigare stadens postkontor innan det byggdes om till hotell 1985 och totalrenoverades 2012. I huvudbyggnaden härstammar inredningen idag från tidigt 1900-tal. Det är högt i tak och i flera av rummen hittas enastående vackra kakelugnar. En miljö som rimmar väl med traktens historia som småländsk varvsstad. Den närliggande byggnaden är stadens före detta stadshotell, som renoverades 2003.

Relaxhörna med jacuzzi

Vi försöker ha en ganska avslappnad stämning hos oss. Och behöver du lite hjälp på traven är du alltid välkommen till vår relaxhörna. Här finns avkopplingsytor, bastu och jacuzzi.

För golfentusiasten

I Oskarshamn finns en levande golfkultur. Vi har ett tätt samarbete med Oskarshamns Golfklubb, där du kan spela golf på en härlig 18-hålsbanor. 

Kontakt

  • Telefon: +46 491 160 60
  • Fax: +46 491 170 18
  • E-post cc.post@choice.se
  • Org. nr: 556253-9741
  • Stora Torget 57233 Oskarshamn , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss och tåg till Oskarshamn station.

Taxi

Vi rekommenderar Oskarshamns Taxi,
telefon 0491-105 55.

Om Clarion Collection Hotel Post

Antal rum 

110 rum - 168 bäddar

Antal mötesrum

5 st - plats för 70 deltagare  

Avstånd till flygplats

Kalmar Öland Airport: 7,5 mil,
ca 1 timme med bil. 

Avstånd lokaltrafik

Oskarshamn station: 700 meter

Om Clarion Collection

2.271.168.780 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK