Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Tapto

Stockholm,  Sverige

Välkommen till Clarion Collection Hotel Tapto, en unik hotellpärla i Östermalm och bara ett stenkast från Stockholm Stadion. Ett lugnt men centralt läge. Shopping och sevärdheter väntar nära och vi bjuder på både eftermiddagsfika och kvällsmat. Välkommen!

Clarion Collection Hotel Tapto 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Tapto

Frukost

Hos oss startar du dagen med en nyttig och god frukost. Det finns också ett urval av ekologiska produkter för dig som önskar. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris. Om du bor hos oss under helgen så kan det vara många gäster samtidigt i matsalen. Kom gärna ner lite tidigare för en lugnare frukoststund.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Eftermiddagsfika

Kaffe och te står alltid framme hos oss. Från kl. 15.00 dukar vi också fram något hembakat till kaffet.

Eftermiddagsfika serveras:

Alla dagar: 15.00 - 17.00

Vår servering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Vi bjuder på kvällsmat

Varje dag kl. 18-21 bjuder vi på kvällsmat. Vi dukar fram soppa, salladsbuffé, en varmrätt och dessert. Anländer du efter 21 ser vi ändå till att du får något att äta. Hos oss på Clarion Collection behöver du aldrig somna hungrig.

Kvällsmaten serveras:

Alla dagar: 18.00 - 21.00

Vår kvällsmatsservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Våra mötesrum

Hos oss kan du hålla mindre konferenser och möten i en personlig och hemtrevlig miljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen. Vi har två konferenslokaler: Kanonen, en halvmåneformad lokal med vackert ljusinsläpp som rymmer upp till 25 deltagare, och Värjan som passar mindre sällskap, exempelvis en styrelse. Här finns plats för 12 deltagare.

Boka konferens

Du är alltid varmt välkommen att kontakta oss på
telefon 08-664 50 00 eller via cc.tapto@choice.se.

Hotellgym & motion

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. I vårt minigym har du möjlighet att höja pulsen i våra motions- och träningsmaskiner. Vi har dessutom enklare träningstips på varje rum och om du vill ha fler tips kan du låna vår träningsbok.

Relaxavdelning

Unna dig en stunds avkoppling i vår rymliga relaxavdelning, som förutom sköna sittytor inrymmer både ångbastu och torrbastu.

Wifi

Alla Clarion Collection Hotel Taptos rum och gemensamma ytor har gratis trådlöst internet. Hämta inloggningskod i receptionen eller logga in på nätverket med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer .

Parkering

Parkeringsgarage finns 50-200 m från hotellet och kostar från 170 SEK per dygn.

Djurvänligt

Hos oss finns rum där djur är tillåtna. Dessa rum har ett pristillägg på 250 SEK per vistelse. Meddela oss vid bokning så att vi kan garantera dig ett av rummen. Ledarhundar bor kostnadsfritt mot uppvisande av legitimation utfärdad av NAV i Norge eller Synskadades Riksförbund i Sverige.

 

Övriga tjänster

  • Hiss
  • Gratis kaffe
  • Kopieringsmaskin
  • Gratis dagstidning
  • Gym
  • Badkar på vissa rum
  • Rökfritt
2.271.168.780 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK