Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Valdemars

Riga,  Lettland

Välkommen till Clarion Collection Hotel Valdemars, en hotellpärla mitt i historiska Riga. Här bor du centralt med bara några minuters promenad till Gamla stan. För dig som önskar står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Valdemars 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Valdemars

På Clarion Collection Hotel Valdemars bor du modernt och bekvämt, mitt i Rigas historia och kultur. Det över 100-åriga huset är ett exempel på Rigas unika Art Noveau-arkitektur och totalrenoverades 2006. Och du vet väl att vi alltid bjuder dig som hotellgäst på kvällsmat?

Läge

Clarion Collection Hotel Valdemars ligger i centrala Riga, bara några minuters promenad från Gamla stan där man kan strosa bland mysiga restauranger och caféer. Dessutom har du Rigas största sevärdheter som Nationalmuseum och Albertagatan med sina berömda Art Nouveau-byggnader på behagligt avstånd.

Hotellet

Flera detaljer har bevarats, som dekorativa lampor, gamla kistor och charmiga trätrappor. På den lugna innegården kan du under sommarhalvåret njuta av en kopp kaffe i solen, medan miljonstaden Riga pulserar strax utanför. 

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss kan du hitta lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Relaxhörna

I vår relaxavdelning råder en avslappnad atmosfär och här har du tillgång till både turkisk bastu samt ett utrymme för avkoppling, där du alltid hittar något gott att dricka.

Historia

Clarion Collection Hotel Valdemars har en lång och dramatisk historia. Ägarens pappas morfar köpte huset redan 1901, men var tvungen att fly till Sverige efter andra världskriget. Som all annan privat egendom konfiskerades huset och under den ryska ockupationen var huset bland annat hemvist för högt uppsatta KGB-generaler. När Lettland blev självständigt 1991 fick den svensk-lettiska familjen åter huset i sin ägo och kunde förvandla det till det mysiga och personliga hotell det är i dag.

Mötesrum

Vår konferensavdelning har tre konferensrum med plats för upp till 30 personer. Läs mer om våra mötesrum här >>

Golf i Riga

I Riga finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med flera golfklubbar i och runtom Riga. Oavsett om man är privat- eller affärsgäst kan vi erbjuda förmånliga golfpaket på de populära golfbanorna.

Kontakt

  • K. Valdemara iela 23 1010 Riga , Lettland
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till Riga centralstation.

Tåg

Tåg till Riga centralstation.

Från Riga flygplats

Ta buss 22A och gå av hållplats Stockmann, alternativt beställ privat flygplatstransfer >> 

Taxi

Vi rekommenderar Air Baltic Taxi +371 8500 och Red Cab +371 8383

Om Clarion Collection Hotel Valdemars

Antal rum

83 st - 154 bäddar

Antal mötesrum

2 st - plats för upp till 30 personer 

Avstånd flygplats

Riga International Airport: 20 km,
ca 20 min med bil.

Avstånd Riga centralstation

1,5 km

Om Clarion Collection

2.271.168.780 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK