Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Victoria

Jönköping,  Sverige

Clarion Collection Hotel Victoria välkomnar dig till en unik hotellpärla mitt i Jönköping, endast en kort promenad från centralstationen. När du bor hos oss bjuder vi på både eftermiddagsfika och kvällsmat varje dag.

Clarion Collection Hotel Victoria 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Victoria

På Clarion Collection Hotel Victoria bor du i en vacker, klassisk och tidlös miljö, mitt i Jönköping. Här känns stadens historia och kultur i väggarna. Bo bekvämt och centralt och njut av framdukad kvällsmat varje dag. Det bjuder vi på!

Mitt i Jönköping

Clarion Collection Hotel Victoria är beläget i den vackra stadsdelen Väster i centrala Jönköping. Här har du ett stort utbud av restauranger, och shopping runt hörnet. Dessutom ligger Jönköpings attraktioner, som Tändsticksmuseet och John Bauers Museum, på behagligt avstånd. 

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss på Clarion Collection ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18.00 och 21.00 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Våra rum

Hos oss bor du i klassiskt inredda rum, utsmyckade med motiv från Jönköpings tändstickshistoria. Vi erbjuder allt från standardrum till rymliga sviter och familjerum. 

Relaxhörna med gym

I vår relaxavdelning har du möjlighet att både höja pulsen och koppla av. Beläget på två våningar i den gamla Victoriasalen har du här tillgång till löpband, motionscykel, bastu, duschar och en soffgrupp där du kan koppla av och titta på tv.

Konferens- och möteslokaler

Ha er konferens hos oss! Vi erbjuder tre konferenslokaler med kapacitet för 8-90 personer och med komplett konferensservice. 

Mytomspunnen byggnad

Clarion Collection Hotel Victoria har en lång och spännande historia. Överallt i den anrika byggnaden finns utsmyckningar och tavlor som berättar om Jönköping som staden där tändstickan uppfanns. Huset byggdes 1882 på initiativ av Ebba Ramsay, en författare och vårdpionjär som drev ett hem för epileptiker och förståndshandikappade barn. För att få bukt med dåtidens utbredda alkoholism startade hon även ett alkoholfritt värdshus i källaren. Än i dag sägs det att Ebbas spöke lever kvar i rum 426 på hotellets vindsvåning.

Våra bästa Jönköpingstips

Vi i personalen har Jönköping varmt om hjärtat och här har vi samlat våra bästa tips för vad ni kan se och göra i vår stad. 

Kontakt

  • F. E. Elmgrens gata 5 55316 Jönköping , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Jönköping Resecentrum

Tåg

Jönköping C

Taxi

Vi rekommenderar Taxi Jönköping,
telefon 036-34 40 00.

Om Clarion Collection Hotel Victoria

Antal rum

90 rum - 155 bäddar

Antal mötesrum

3 st - totalkapacitet för 90 personer

Avstånd till flygplats

Jönköping Airport: 10 km, ca 15 min

Avstånd lokaltrafik

Jönköping C/Jönköping Resecentrum: 50 meter

Om Clairon Collection

 

2.271.168.780 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK