Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arvidsjaur, Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Arvidsjaur,  Sverige

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är ett nytt charmigt hotell, beläget i hjärtat av Arvidsjaur. Njut av en god middag i vår egen restaurang. Och för dig som önskar bjuder vi både på eftermiddagsfika och kvällsmat!

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur är ett charmigt nytt hotell i området Skogen i centrala Arvidsjaur. Vi bjuder alltid på både eftermiddagsfika och kvällsmat, perfekt både för dig som reser privat eller i tjänsten. Varmt välkommen till Arvidsjaurs nya mötesplats! 

Stad och natur

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur ligger i området Skogen, i hjärtat av Arvidsjaur. Några av stadens mest välkända och äldsta träbyggnader har varsamt restaurerats och förvandlats till ett modernt och hemtrevligt hotell. Med vårt unika läge bjuder vi även dig som gäst på en naturupplevelse, då hela området är omringat av gedigen norrländsk skog, perfekt för friluftsliv och sköna promenader.

50-talet som inspiration

När Clarion Collection Hotel Arvidsjaur började byggas var ledorden 50-tal med moderna influenser. Trä och metall är grunden och mässing går som en röd tråd genom hela hotellets inredning.

Moderna rum med allt du behöver

Clarion Collection Hotel Arvidsjaur passar perfekt både för dig som reser i tjänsten eller för dig som besöker det vackra Polcirkelområdet som turist. Vi tänkte komfort och stämning när vi byggde hotellet. Alla våra 42 rum är utrustade med Ipad och platt-tv med ett flertal kanaler. För dig som önskar ett extra lyxigt boende erbjuder vi två sviter med egen öppen spis.  

Koppla av eller koppla upp

Om du vill unna dig lite avkoppling under ditt besök är du varmt välkommen till vår relaxavdelning med bastu. Om du hellre vill få upp pulsen rekommenderar vi ett besök i vårt gym eller vårt game room där vi har både pingisbord och Playstation. 

À la carte-restaurang

Vi strävar efter att bli det naturliga valet för middagar och restaurangupplevelser i Arvidsjaur. I vår à la carte-restaurang kan du njuta av lokala delikatesser som röding, ren och älg. För dig som är gäst bjuder vi dessutom alltid på kvällsmat. 

Måltider

Hos oss ska du aldrig behöva gå hungrig. Som gäst hos oss får du en god start på dagen med en näringsrik frukost och på eftermiddagen står alltid kaffe, te och hembakt fika framme. När kvällen kommer bjuder vi alla som önskar på kvällsmat.

Kontakt

  • Domängatan 9 933 32 Arvidsjaur , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Taxi 

Vi rekommenderar
Tab Cab Arvidsjaur
telefon: +46 960 10 400

Om Clarion Collection Hotel Arvidsjaur

Antal rum

42 rum - 80 bäddar

Antal konferens- och mötesrum 

3 st - kapacitet för 124 deltagare

Avstånd flygplats

Arvidsjaur flygplats: 10 km
Skellefteå Airport: 152 km
Luleå Airport: 155 km

Om Clarion Hotel®

2.320.101.000 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK