Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Tromsö, Norge

Clarion Collection Hotel Aurora

Tromsø ,  Norge

Clarion Collection Hotel Aurora är en charmig och personlig hotellpärla i centrala Tromsö. Vi erbjuder konferensmöjligheter och jacuzzi och relax med oslagbar utsikt. För dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Aurora 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Aurora

Clarion Collection Hotel Aurora ger dig möjligheten att uppleva Tromsö på nära håll. Hotellets centrala läge gör det perfekt som utgångspunkt för att utforska vad Tromsö har att erbjuda. Här hittar du ett spännande kultur- och nöjesliv. Vill du ta en tur ut på havet väntar båtarna vid Tromsös kaj precis utanför hotellet.

Vi tar hand om dig

Clarion Collection Hotel Aurora är ett personligt hotell. Vi vill att du ska få en så bra vistelse som möjligt och gör allt vi kan för att hjälpa dig, vare sig det gäller en restaurangbokning eller tips på traktens sevärdheter och aktiviteter.

Mat- och dryckupplevelser

Inget hotell är komplett utan en gastronomisk upplevelse. Hotellets restaurang Astro serverar spännande mat i olika prisklasser. Vill du uppleva Tromsös livliga nattliv kan du börja kvällen med en drink i vår lobbybar Aquarius.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss finner du lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid bestående av soppa, salladsbuffé, en varmrätt och dessert, mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen.

Relaxavdelning med jacuzzi

Om du vill ha en avkopplande upplevelse erbjuder vår relaxavdelning bastu och utomhusjacuzzi med fantastisk utsikt över Tromsö. Njut av den avkopplande atmosfären och utsikten över Tromsös storslagna natur. Clarion Collection Hotel Aurora erbjuder också ett gym så att du kan motionera under din vistelse hos oss. 

Konferensmöjligheter

Vi har totalt fem moderna konferensrum i olika storlekar, och vår största möteslokal kan ta emot 150 personer. För större fester och event kan vi erbjuda hotellets auditorium. Kontakta oss med din idé så hjälper vi dig att arrangera din konferens eller event!

Här kan du läsa mer om Tromsö.

Kontakt

  • Sjøgata 19-21 9291 Tromsø , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss 28, 26, 24, 20 eller 42 till hållplats Sjögata.

Från Tromsö flygplats, Langnes

Flygbuss till Rica, sista hållplatsen.  

Taxi

Vi rekommenderar Tromsø Taxi,
telefon +47 030 11.

Om Clarion CollectionHotel Aurora

Antal rum

121 st - 242 bäddar

Antal konferenslokaler

5 st - maxkapacitet för 150 personer

Avstånd flygplats

Tromsö flygplats, Langnes: 6 km,
ca 10 min med bil. 

Avstånd lokaltrafik

Busshållplats Sjögata: 20 meter

Om Clarion Hotel®

2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK