Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bastion Oslo ,  Norge

Se alla hotell i Oslo, Norge

Clarion Collection Hotel Bastion

Oslo,  Norge

Välkommen till boutiquehotellet Clarion Collection Hotel® Bastion i Oslo. Här bor du nära centralstationen Oslo S, flygtåget och butikerna på Karl Johan. Och för dig som önskar serverer vi både Afternoon Sweets och Evening Meal - inkluderat i priset.

Clarion Collection Hotel Bastion 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bastion

Oavsett om du reser med din kära eller en nära vän kan det vara skönt att få komma bort och bara njuta av tid med varandra. Här är våra bästa tips för er som reser på tu man hand.

Sommarkväll vid Oslofjorden

En kort promenad från hotellet väntar Aker Brygge och Rådhuset. Härifrån avgår dagliga båtturer som tar dig med ut på Oslofjorden. Det finns ett flertal olika båtar och turer att åka med på. Här kan ni lätt hitta något som passar just er. Njut av en härlig en kväll vid Oslofjorden tillsammans med någon du tycker om. 

Kultur precis utanför dörren 

Om ni är sugna på en kulturell upplevelse kan vi rekommendera det norska filminstitutet som finns precis runt hörnet från hotellet. Här kan ni ta del av utställningar, filmvisningar och seminarier. Passa på att fika något gott på charmiga Bens Cafe. 

Ut och äta? 

Efter en lång dag fylld av shopping, kultur och promenader kan det vara skönt att slå sig ner hos oss och njuta av den uppdukade kvällsmaten som vi bjuder på varje dag. Men om ni har lust att fortsätta upptäcka Oslo så väntar flera trevliga restauranger runt hörnet. Vi kan bland annat rekommendera Cafe Christiania som serverar läckra och eleganta rätter. 

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Bastion är stolta över vårt hotell och delar gärna med oss av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, kontakta oss gärna via cc.bastion@choice.no eller på telefon +47 22 47 77 00.

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 25
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.