Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Bilan Karlstad ,  Sverige

Se alla hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Collection Hotel Bilan

Karlstad,  Sverige

Välkommen till en hotellpärla i de lugnare kvarteren i centrala Karlstad. Clarion Collection Hotel® Bilan ligger i Värmlands gamla länsfängelse, ett av Karlstads kända minnesmärken. Varje dag bjuder vi våra gäster på Afternoon Sweets och Evening Meal.

Clarion Collection Hotel Bilan 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Bilan

Moderate dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra Moderate dubbelrum är vår mest kompakta rumstyp. Rummen är på ca 13 kvadratmeter och möblerade med 140 cm bred dubbelsäng, skrivbord med stol, tv, fåtölj och badrum med dusch. Vissa av rummen har charmigt snedtak. Hos oss på Clarion Collection Hotel Bilan bor du i en historisk och spännande miljö. Rummen är inredda i färger som ger ett varmt och mysigt intryck och som samtidigt för tankarna tillbaka till fängelsetiden. På väggarna hänger bilder och anekdoter från tidigare ”gäster”, som Raskenstam, Bildsköne Bengtsson och Tatuerade Johansson.
 • Moderaterum
 • Frukost och kvällsmat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Standard enkelrum Max 1 person

Läs mer
Våra Standard enkelrum bjuder på ca 10 kvadratmeter möblerade med 105 cm bred säng, skrivbord med stol, tv, fåtölj och badrum med dusch. Rummen är inredda i färger som ger ett varmt och mysigt intryck och som samtidigt för tankarna tillbaka till fängelsetiden. På väggarna hänger bilder och anekdoter från tidigare ”gäster”, som Raskenstam, Bildsköne Bengtsson och Tatuerade Johansson.
 • Standardrum
 • Frukost och kvällsmat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Standard dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Våra komfortabla Standard dubbelrum är anpassade för två personer och utrustade med 160 eller 180 centimeter bred dubbelsäng. Hos oss bor du i en historisk och spännande miljö. Rummen är inredda i färger som för tankarna tillbaka till fängelsetiden och ger ett varmt och mysigt intryck. På väggarna hänger bilder och anekdoter från tidigare ”gäster”, som Raskenstam, Bildsköne Bengtsson och Tatuerade Johansson. Det finns både rum med delade sängar samt med dubbelsäng. Har du specifikt önskemål om sängtyp så kontakta hotellet innan ankomst så hjälper vi dig efter bästa förmåga.
 • Standardrum
 • Frukost och kvällsmat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Superior dubbelrum Max 2 personer

Läs mer
Superior dubbelrum passar dig som vill ha det lilla extra under din vistelse. De är utrustade med stora kuddar, morgonrock, vattenkokare för kaffe och te, samt Clarion Collections egna badrumsprodukter. Hos oss bor du i en historisk och spännande miljö. Rummen är inredda i färger som ger ett varmt och mysigt intryck och som samtidigt för tankarna tillbaka till fängelsetiden. På väggarna hänger bilder och anekdoter från tidigare ”gäster”, som Raskenstam, Bildsköne Bengtsson och Tatuerade Johansson. Det finns rum med 160 cm bred säng alt 2x80 cm breda sängar och även rum med 180 cm bred säng alt 2x90 cm breda sängar. Har du specifikt önskemål om sängtyp så kontakta hotellet innan ankomst så hjälper vi dig efter bästa förmåga.
 • Superiorrum
 • Frukost och kvällsmat
 • Gratis trådlöst internet
Se priser och tillgänglighet

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.