Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Karlskrona, Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona

Karlskrona,  Sverige

Clarion Collection Hotel Carlscrona är en unik hotellpärla vid Skeppsbrokajen i Karlskrona. Du bor alldeles intill havet och bara 5 minuter från tågstationen. Och för dig som önskar, är både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Carlscrona 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Carlscrona

På Clarion Collection Hotel Carlscrona bor du i en miljö inspirerad av Karlskrona stad och dess spännande historia. Hotellet är präglat av ett personligt bemötande och en varm känsla av att komma hem. Varje dag bjuder vi våra gäster på frukost, fika och kvällsmat.

Hotellet

Den läckra glasfasaden gör hotellet till ett landmärke i staden. På innergården hittar du en uteplats med tillhörande trädgård. Restaurangbyggnaden är ett Packhus som uppfördes på 1800-talet som en förvaringslokal för de lokala handelsmännen och hotellbyggnaderna efterliknar de magasinslokaler som var belägna på Skeppsbrokajen under 1700-talet.

Läge

Karlskrona är en Örlogsstad med gedigen historia. Sedan 1998 är staden uppförd på UNESCO:s världsarvslista. Hotellet är vackert beläget vid Skeppsbrokajen i hjärtat av staden, alldeles intill havet. Härifrån har du bara några minuters promenad till Karlskrona C med tåg och bussar, flygbussen, stadskärnans shoppingstråk och världsarvets alla sevärdheter.

Våra rum

Hos oss bor du bekvämt i vackert inredda rum, mitt i Karlskona. Inredningen präglas av naturtoner, designmöbler och färgstarka accessoarer och är inspirerad av Karlskrona stad, med bilder på stadens grundare Karl XI och detaljer som kofferter som anknyter till områdets handelshistoria. 

Måltider

Hos oss finner du lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på eftermiddagsfika varje eftermiddag och en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Relaxhörna och gym

I vår moderna relax- och fitnessvåning väntar en avslappnad atmosfär med bastu, relaxyta och gym. Här ges utrymme till både avkoppling och umgänge.  

Konferensmöjligheter

Är du ute efter ”det lilla extra” på din konferens? Missa inte vår nyrenoverade konferenslokal Jarramas, en kreativ mötesmiljö med hemmakänsla. Vi har plats för upp till 22 personer. Läs mer om konferens hos oss .

Kontakt

  • Skeppsbrokajen 37133 Karlskrona , Sverige
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss tåg till Karlskrona C.

Från Ronneby flygplats

Flygbuss till Centrum Kronan. 

Taxi

Vi rekommenderar Karlskrona Taxi AB,
telefon +46 455 191 00. 

Om Clarion Collection Hotel Carlscrona

Antal rum

82 rum -  158 bäddar

Antal konferens- och mötesrum

2 st – kapacitet för upp till 22 personer

Avstånd till flygplats

Ronneby Flygplats 35 km, ca 40 min.

Avstånd lokaltrafik

Karlskrona C: 450 meter

Om Clarion Hotel®

2.370.124.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges
Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.