Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Trondheim, Norge

Clarion Collection Hotel Grand Olav

Trondheim,  Norge

Välkommen till ett trendigt hotell i centrala Trondheim. Hotel Grand Olav ligger i samma hus som konserthuset Olavshallen och är präglat av de många musiker som bott på hotellet. Och för dig som önskar, har vi dukat fram kvällsmat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Grand Olav 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Grand Olav

Clarion Collection Hotel Grand Olav ligger granne med Trondheims stora konsertlokal Olavshallen och Trondheims Kulturhus. Från hotellet har du nära Trondheims butiker och restauranger. Dessutom bjuder vi alltid på kvällsmat, varje dag. 

Centralt i Trondheim

Att bo hos oss är att leva mitt i Trondheims kulturliv. Här bor du i en trendig miljö, präglad av de många musiker som bott på hotellet. Närheten till konsertlokalen Olavshallen har gjort att hotellet fått smeknamnet "backstage". Runt hörnet från hotellet hittar du butiker, restauranter och caféer. Dessutom har du Trondheims största attraktioner, som Trondheims konstmuseum, Nidarosdomen, Munkholmen och Rockheim på behagligt avstånd. Läs mer om Trondheim här.

Måltider

Vi vill att du ska kunna finna lugn och ro och känna dig som hemma när du bor hos oss. Både frukost och kvällsmat är inkluderat i priset, så du behöver inte oroa dig för att gå hungrig. Om du blir sugen på något gott under eftermiddagen så serverar vi både frukt och pannkakor mellan 15.00 och 18.00. Läs mer om våra måltider och tiderna de serveras här. Hotellet har också en egen lobbybar där du kan slå dig ner för en uppfriskande drink. 

Hotellbar

På Clarion Collection Hotel Grand Olav kan du slappna av i hotellets bar, trendigt inredd med högblanka ytor och moderna möbler. Här kan du beställa svalkande drycker, öl, vin och snacks. Och glöm inte bläddra i vår jukebox efter dina favoritlåtar.

Mötesrum

Vi erbjuder två mötesrum med kapacitet för totalt 35 personer, i fina lokaler i centrala Trondheim. 

Historia

Clarion Collection Hotel Grand Olav byggdes 1989 och ligger vägg i vägg med konsertlokalen Olavshallen, Trondheims eget kulturhus. En granne som gjort att hotellet genom åren blivit ett populärt boende för många musiker och artister. Från lokala hjältar som Mia Gundersen, Postgirobygget och Åge Alexandersen till internationella storheter som Pavarotti.

Kontakt

  • Kjøpmannsgata 48 7010 Trondheim , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss/tåg

Buss och tåg till Trondheim centralstation

Från Trondheim Airport, Værnes 

Flygbuss till Trondheim

Taxi

Vi rekommenderar Trøndertaxi,
telefon +47 073 73,
och Norges Taxi,
telefon +47 08000

Om Clarion Collection Hotel Grand Olav

Antal rum

106 rum - 184 bäddar

Antal mötesrum

2 st - totalkapacitet för 35 personer

Avstånd till flygplats

Från Trondheim Airport, Værnes: 30 km, ca 30 min

Avstånd lokaltrafik

Trondheim centralstation: 450 meter

Om Clarion Hotel®

2.370.124.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges
Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.