Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Bergen, Norge

Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Bergen,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Havnekontoret, en unik hotellpärla i centrala Bergen. Hos oss bor du vid kajen i en av stadens mest anrika byggnader. Och för dig som önskar står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Havnekontoret 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Havnekontoret

Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger med perfekt läge på kajkanten, i centrala Bergen. Här bor du mitt i världsarvsstadsdelen Bryggen. När du bor hos oss bjuder vi alltid på kvällsmat. Välkommen till vårt stilfulla och nyrenoverade hotell.

Mitt på Bryggen i Bergen

Hotel Havnekontoret är centralt och vackert beläget vid den historiska kajen Bryggen i Bergen. Härifrån har du nära till stadens utbud av butiker och restauranger. Dessutom ligger stadens sevärdheter som Fisketorget, Fløibanan och Bergens berömda akvarium på behagligt avstånd. Läs mer om Bergen här.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss ska du finna lugnet och känslan av att komma hem. Därför bjuder vi dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll. På så sätt behöver du aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut. På Clarion Collection Hotel Havnekontoret kan du slappna av i hotellets bar, där du kan beställa svalkande drycker, öl, vin och snacks.

Relaxhörna

I vår relaxavdelning kan du koppla av och varva ner. Här har du tillgång till bastu och ångbad, samt ett utrymme för avkoppling och umgänge, där du alltid hittar något gott att dricka.

Hotellgym

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resande fot. Vårt Compact Gym är utrustat med löpband, roddmaskin och stepmaskin. 

Bryggen

Platsen där Clarion Collection Hotel Havnekontoret ligger har en lång och spännande  historia. Bryggen, som området heter, har anor från 1200-talet, då tyskarna gjorde kajen till en dominerande handelsplats i flera hundra år. Kajen totalförstördes i en stor brand 1702, men byggdes snabbt upp igen. Än i dag används dessa historiska hus till olika verksamheter, och platsen är uppsatt på UNESCO:s världsarvslista.

Clarion Collection Hotel of the Year 2015

2015 vann vi priset Clarion Collection Hotel of the Year för andra gången, och 2016 mottog vi Trip Advisors Certificate of Exellence för sjätte gången. Hjärtligt välkommen till Clarion Collection Hotel Havnekontoret!

Kontakt

  • Slottsgaten 1 5003 Bergen , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Tåg och buss till Bergen station. 

Från Bergen Airport Flesland

Flygbuss till Bergen station.

Taxi

Vi rekommenderar Bergen Taxi,
telefon +47 075 50.

Om Clarion Collection HotelHavnekontoret

Antal rum

116 rum - 232 bäddar

Antal konferens- och mötesrum

1 - maxkapacitet för 20 personer

Avstånd lokaltrafik

Bergen station: 1,1 km

Avstånd flygplats

Bergen Airport Flesland: 20 km

Om Clarion Hotel®

2.370.124.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges
Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.