Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Nyköping, Sverige

Clarion Collection Hotel Kompaniet

Nyköping,  Sverige

Välkommen till en unik hotellpärla, vackert belägen vid Nyköpingsån. På Clarion Collection Hotel Kompaniet bor du i en mysig miljö med kuriosa från tiden då byggnaden var möbelfabrik. Och för dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Kompaniet 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Kompaniet
Nybakat bröd finns alltid på frukosten på Clarion Hotel
 • Nybakat bröd finns alltid på frukosten på Clarion Hotel

Frukost

Hos oss startar du dagen med en nyttig och god frukost. Det finns också ett urval av ekologiska produkter för dig som önskar. Frukosten ingår alltid i ditt rumspris. Om du bor hos oss under helgen så kan det vara många gäster samtidigt i matsalen. Kom gärna ner lite tidigare för en lugnare frukoststund.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.00 - 09.30 
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Vår frukostservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Eftermiddagsfika

Kaffe och te står alltid framme hos oss. Från kl. 15.00 dukar vi också fram något hembakat till kaffet.

Eftermiddagsfika serveras:

Alla dagar: 15.00 - 18.00

Vår servering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Vi bjuder på kvällsmat

Varje dag kl. 18-21 bjuder vi på kvällsmat. Vi dukar fram soppa, salladsbuffé, en varmrätt och dessert. Anländer du efter 21 ser vi ändå till att du får något att äta. Hos oss på Clarion Collection behöver du aldrig somna hungrig.

Kvällsmatenen serveras:

Alla dagar: 18.00 - 21.00

Vår kvällsmatservering har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta oss för aktuella öppettider.

Våra mötesrum

Hos oss kan du hålla konferenser och möten i en historisk hantverksmiljö – oavsett om du vill övernatta eller bara stanna över dagen. Vi har tre konferenslokaler och mötesrum, som alla är ljusa och fräscha och är utrustade med all nödvändig teknik. Våra två större konferensrum rymmer upp till 30 respektive 50 deltagare. I vårt grupprum kan du hålla mindre möten för 5 eller 10 personer.

Boka konferens

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information samt för att boka ditt möte eller konferens på 0155-28 80 20 eller via cc.kompaniet@choice.se.

Gym på Clarion Hotel
 • Gym på Clarion Hotel

Hotellgym & motion

Hos oss kan du träna på hotellet. I vårt Compact Gym finns utrustning för både kondition och styrka. Vi har löpband, crosstrainer och fria vikter. Motion på egen hand? I receptionen väntar kartor över joggingrundor och promenadspår och vi tipsar gärna om bra rundor.

Öppettider

Alla dagar: 10.00 - 18.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Relaxhörna

Vi försöker ha en ganska avslappnad stämning hos oss. Och behöver du lite hjälp på traven är du välkommen till vår relaxhörna. Här har du tillgång till jacuzzi och bastu, samt ett utrymme för avkoppling. Vi bjuder på färsk frukt och isvatten. Säg till om du vill låna en morgonrock!

Öppettider

Alla dagar: 15.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Wifi på Clarion Hotel
 • Wifi på Clarion Hotel

Wifi

Alla Clarion Collection Hotel Kompaniets rum och gemensamma ytor har gratis trådlöst internet. Hämta inloggningskod i receptionen eller logga in på nätverket med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer.

Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel
 • Parkeringsmöjligheter på Clarion Hotel

Parkering

Parkering finns mitt emot hotellet för 60 SEK per dygn. Vissa platser har motorvärmare.

Övriga tjänster

 • Gratis Wifi
 • Eftermiddagste
 • Utomhusparkering
 • tv
 • Gratis kaffe
 • Kopieringsmaskin
 • Gratis dagstidning
 • Djur tillåtna
 • Gym
 • Badkar på vissa rum
 • Rökfritt
2.320.101.000 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK