Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Collection Hotel Planetstaden Lund ,  Sverige

Se alla hotell i Lund, Sverige

Clarion Collection Hotel Planetstaden

Lund,  Sverige

Clarion Collection Hotel® Planetstaden ligger i Lund, bara 10 minuters promenad från stadskärnan. Upplev hotellets unika konst eller koppla av i relaxavdelningen. Frukost, Afternoon Sweets och Evening Meal är inkluderat i rumspriset varje dag.

Clarion Collection Hotel Planetstaden 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Planetstaden

I vår stad finns något för alla åldrar. Här kommer våra bästa tips på vad du och dina vänner kan se och uppleva tillsammans i närheten av hotellet.

Botaniska trädgården

Upplev Botaniska trädgården som ligger alldeles i närheten av hotellet. Det är en vacker park med anor ända från 1600-talet och här finns över 700 arter att upptäcka under sommarmånaderna.

Lunds Domkyrka

Domkyrkan i Lund är Sveriges mest besökta kyrka. Den invigdes redan 1145 och betraktas idag som en av Sveriges främsta sevärdheter. Här finns bland annat ett stort astronomiskt ur från cirka 1425 som spelar två gånger om dagen och i kryptan från 1123 finner du Jätten Finn.

Shopping

Lunds stadskärna har många mysiga gågator, vackra gränder och torg. Stadens blandning av butiker, restauranger och caféer gör att stadskärnan har något att erbjuda alla. Upplev gärna lördagsloppisen på Esplanaden. Lunds shoppinggalleria Nova Lund ligger 2,5 km från centrum.

Saluhallen

Njut av en kulinarisk upplevelse i Lunds saluhall. Här hittar du allt som behövs för att sätta lite guldkant på vardag och helg.

Natur och aktiviteter

Njut av naturen på tu man hand. I Lund med omgivning finns många fina parker och naturområden att besöka. Söder om Lund finns Höje ås dalgång, Rinnebäcksravinen i väster och Sankt Hans backar i norr. På Romeleåsen kan man hyra dressin och cykla den 16 km långa sträckan mellan Björnstorp och Veberöd. För den som är golfintresserad finns flera banor att välja mellan. Fråga gärna i receptionen för mer information.

Badupplevelse

Gör ett besök till Högevall i Lund (5 min med bil) – Skånes största badhus med en häftig vildfors. Gillar ni att ta det lite lugnare kan ni simma i bassängen eller slappa i bubbelpoolen.

Utflykter

Vårt hotell ligger med bästa utgångsläge för upplevelser i hela regionen. Det tar endast 15 minuter med bil till Malmö och 50 minuter till Köpenhamn. När ni återvänder efter dagens äventyr bjuder vi på kvällsmat i restaurangen klockan 18.00 - 21.00.

Kontakta oss

Vi som jobbar på Clarion Collection Hotel Planetstaden är stolta över vårt hotell och vår stad och delar gärna med oss av fler av våra bästa tips om vad du kan uppleva och njuta av i närområdet. Vill du veta mer, 
kontakta oss gärna via e-post 
cc.planetstaden@choice.se eller på telefon 046-280 01 00. 

För öppettider och övrig information om platserna vi tipsar om, kontakta respektive ställe.

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 24
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.