Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Stavanger, Norge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Stavanger,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel Skagen Brygge, en unik hotellpärla i centrala Stavanger. Här bor du precis vid kajen, med en idyllisk utsikt över hamnen. För dig som önskar står både eftermiddagsfika och kvällsmat framdukat. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Att bo på Clarion Collection Hotel Skagen Brygge är som att bo mitt i Stavangers marina historia, med vacker utsikt över vattnet. Välkommen till ett stilfullt hotell som vunnit pris för sin arkitektur och som blivit en symbol för det moderna Stavanger.

Läge

Clarion Collection Hotel Skagen Brygge är beläget precis vid kajkanten i centrala Stavanger. Här njuter du av en idyllisk utsikt över hamnen och det närliggande Gamla Stavanger, Nord-Europas bäst bevarade trähusområde. Runt hörnet har du mysiga bilfria city med dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Dessutom har du Stavangers största attraktioner på behagligt avstånd, som Preikestolen, Lysefjorden och vakttornet Valberget. Läs mer om Stavanger här.

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss kan du hitta lugnet och känslan av att komma hem. Vi bjuder dig på en lättare måltid mellan klockan 18 och 21 varje kväll, så du behöver aldrig oroa dig över middagen och kan alltid räkna med att få något i magen när dagen är slut.

Hotellgym och motion 

Vi vet värdet av att kunna hålla igång träningen, även när man är på resa. Träna i vårt nyrenoverade hotellgym. Du kan också träna kostnadsfritt på gymmet Elixia som ligger endast fem minuter från hotellet. Här erbjuds både styrketräning och gruppträning. 

Historia

Området som Clarion Collection Hotel Skagen Brygge ligger i har en lång och spännande historia, präglad av Stavangers många år som nav för landets sillfiske. Efter att företag som Statoil etablerat sina huvudkontor här har staden dessutom blivit Norges oljehuvudstad. Clarion Collection Hotel Skagen Brygge uppfördes 1988 och har spelat en avgörande roll för det moderna Stavanger. Vår prisbelönta byggnad, med vakttornet Valberget i bakgrunden, syns ofta på turistbilder som marknadsför staden. 

Golf i Stavanger

I Stavanger finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Sola Golfklubb, där du som gäst erbjuds att spela gratis. Sola Golfklubb ligger 15 kilometer från hotellet och har en 18-hålsbana, en 9-hålsbana och ett träningscenter.

Kontakt

  • Skagenkaien 28-30 4004 Stavanger , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Tåg/buss

Stavanger station.

Från Stavanger flygplats, Sola

Flygbuss till Stavanger station.

Taxi

Vi rekommenderar Rogaland Taxi,
telefon +47 51 90 90 00.

Om Clarion Collection Hotel Skagen Brygge

Antal rum

118 st - 126 bäddar

Avstånd flygplats

Stavanger flygplats, Sola: 15 km,
ca 20 min med bil.

Avstånd lokaltrafik

Stavanger tågstation: 500 m

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.