Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.
Se alla hotell i Tromsö, Norge

Clarion Collection Hotel With

Tromsö,  Norge

Välkommen till Clarion Collection Hotel With, en hotellpärla i centrala Tromsö. Hotellet ligger vid kajkanten och från många rum har du en magisk utsikt över bergen och Ishavskatedralen. För dig som önskar står kvällsmaten framdukad. Det bjuder vi på!

Clarion Collection Hotel With 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Collection Hotel With

Att bo på Clarion Collection Hotel With är som att leva mitt i Tromsös marina historia. Här bor du med vacker utsikt över hamnen, havet och Ishavskatedralen. 

Läge

Clarion Collection Hotel With är centralt beläget precis vid kajkanten i Tromsös hamn. Här njuter du av en magisk utsikt över hamnen och havet, båtar, berg och Ishavskatedralen. Runt hörnet hittar du Storgatan, med dess utbud av butiker, restauranger och caféer. Dessutom har du Tromsös största attraktioner på behagligt avstånd, som Tromsös botaniska trädgård, Ishavskatedralen, linbanan och det historiska området Skansen. Läs mer om Tromsö här.

Hotellet

Hotellets arkitektur är inspirerad av de gamla sjöbodarna som tidigare dominerade Tromsös hamn. Inredningen präglas av marina detaljer som skeppsklockor, båtgolv och andra föremål som påminner om traktens historia som sjöfartsnav.

Historia

Hotellet är uppkallat efter Hans Rudolf With, en pionjärkapten i TFDS (Troms Fylkes Dampskribsrederi). År 1867 blev han den första kaptenen ombord på ångfartyget Tromsø som la grunden för all linjetrafik i staden.

Mötesrum

Vi erbjuder tre mötesrum, två mindre och ett större. Läs mer om våra mötesrum och konferensmöjligheter här .

Vi bjuder på kvällsmat

Hos oss kan du hitta lugnet och känslan av att komma hem. Varje kväll mellan klockan 18 och 21 bjuder vi dig på en lättare måltid, så att du aldrig behöver oroa dig över middagen och alltid kan räkna med att få något i magen när dagen är slut. 

Lobbybar

I vår lobbybar vid receptionen kan du slå dig ner med en kaffe eller ett glas vin. Här finns också en meny med snacks och lättare rätter.

Relaxhörna

Vår relaxavdelning ligger på översta våningen, med en magisk utsikt över hamnen, Ishavskatedralen och linbanan. Här har du tillgång till bastu och ångbad, samt ett utrymme för avkoppling där du alltid hittar något gott att dricka.

Spa

Granne med Clarion Collection Hotel With, endast 50 meter bort, ligger ett fullt utrustat spa för dig som behöver extra avkoppling. Här får du som hotellgäst 10 % rabatt.

Golf

I Tromsö finns en levande golfkultur. Vi samarbetar med Tromsø Golfpark och kan erbjuda förmånliga golfpaket med greenfee och boende till våra gäster.

Skidåkning

För dig som gillar att åka skidor har Tromsö ett utmärkt utgångsläge. Både utförs- och längdskidåkning finns i närheten. Ett par kilometer bort hittar du flera härliga spår för längdskidåkning och fem kilometer från hotellet finns möjligheter för utförsåkning.

Kontakt

  • Telefon: +47 77 66 42 00
  • Fax: +47 77 68 96 16
  • E-post cc.with@choice.no
  • Org. nr: 950 087 293
  • Sjøgata 35 -37 9291 Tromsö , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Buss till hållplats Stakkevollan.

Från Tromsö flygplats, Langnes

Flygbussen stannar 200 m från hotellet.

Taxi

Vi rekommenderar Tromsø Taxi,
telefon +47 03011.

Om Clarion Collection Hotel With

Antal rum

76 st - 145 bäddar

Antal mötesrum

3 st - maxkapacitet 50 personer

Avstånd flygplats

Tromsö flygplats, Langnes: 5 km,
ca 15 min med bil.

Avstånd busshållplats

Hållplats Stakkevollan: 15 min promenad

Om Clarion Hotel®

2.390.66.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.