Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Helsingborg, Sverige

Clarion Grand Hotel Helsingborg

Helsingborg,  Sverige

Clarion Grand Hotel i Helsingborg är ett klassiskt hotell där nyckelordet är möten. Mötet mellan klassisk interiör och modern design, mötet mellan tradition och nytänkande, mellan Sverige och kontinenten, men främst möten mellan människor. Välkommen!

Clarion Grand Hotel Helsingborg 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Grand Hotel Helsingborg

Vi på Clarion Grand Hotel gillar god mat. Med vårt spännande restaurangkoncept Kitchen & Table erbjuds både hotellgäster och helsingborgare en smak av Manhattan. Upplev "fun dining" - mitt i Helsingborg!

Kitchen & Table

I vår restaurang Kitchen & Table, by Marcus Samuelsson erbjuder vi en spännande meny med influenser och inspiration från Manhattan i kombination med lokala råvaror och smaker. I en miljö där gammalt möter nytt upplever ni "fun dining", en skön avslappnad stämning och personlig service. Välkommen till oss alla dagar i veckan! Läs mer om Kitchen & Table här >>

Frukost

Det finns få sätt att börja dagen bättre på än med en härlig frukostbuffé. Vi erbjuder ett stort ekologiskt utbud och du kan njuta av en frukost som både är god och nyttig hos oss på Clarion Grand Hotel. Frukosten ingår alltid i våra rumspriser för våra hotellgäster, och bor du inte på hotellet finns möjlighet att köpa till frukost. På helgerna är det populärt att sitta länge i vår trevliga frukostmatsal, så vill du ha en bra plats rekommenderar vi dig att komma tidigt.

Lunch

Lunch i Helsingborg? Hos oss på Kitchen & Table serveras lunch måndag - fredag där vi erbjuder "Daily Specials" samt ett urval av rätter från vår Dinner menu.

Brunch

På lördagar och söndagar dukar vi upp vår stora brunch i Kitchen & Table. För 185 SEK per person kan du njuta av allt från pannkakor och chokladkaka till prinskorv, sill och revbensspjäll. Boka gärna bord, det är ofta många som vill komma!

Palmoljefri mat

Clarion Grand Hotel är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Clarion Hotel Norden är den första hotellkedjan i Europa att helt utesluta livsmedel med palmolja. 

Öppettider

Frukost 

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Restaurang Kitchen & Table

Måndag - fredag: 18.00 - 22.00
Lördag: 12.00 - 22.00
Söndag: 12.00 - 21.00

Lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00

Brunch

Lördag - söndag: 12.00 - 15.00

Bar

Måndag - torsdag: 17.00 - 00.00
Fredag: 17.00 - 01.00
Lördag: 12.00 - 01.00
Söndag: 12.00 - 22.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord på Kitchen & Table

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
042-38 04 10 eller via helsingborg@kitchenandtable.se

Boka bord online

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK