Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Living Room

Öppettider

Alla dagar: 16.00 - 24.00

Missa inte

Clarion Hotel Arlanda Airports kalender

Clarion loves music

Listen to our Clarion music here

Living Room - bästa sättet att umgås. I en soffa med vänner, familj eller kollegor. Spela spel, avnjut en kopp kaffe eller ett glas vin, läs en tidning, kolla på tv eller jobba i väntan på flyget. Hit är du alltid välkommen.

En levande mötesplats

En levande mötesplats bygger inte på världsberömd design, snygga tavlor eller ens om den bästa musiken. En levande mötesplats handlar om människor. Det är människorna som skapar hög stämning och en känsla av att en vanlig vardagskväll kan innebära något fantastiskt. Det är vad vi vill förmedla genom Living Room.

Vårt vardagsrum är ditt

Vi vill att Living Room skall vara en inspirerande plats där du möter konst, musik, design och naturligtvis andra människor. Vår ambition är att du då och då ska känna att du hellre är i vårt vardagsrum än hemma i ditt eget.

After Work varje löningsfredag

Missa inte vår After Work, varje löningsfredag! Skön stämning, sköna människor och specialpriser i baren. Se datum i vår kalender.

Livemusik varje onsdag och fredag

"Live Tonight" är vårt mysevent där olika artister får oss i stämning varje onsdag och fredag.

Varmt välkommen till Clarion Living Room!

2.180.162.605 23

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK