Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Konferens hos oss

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-444 18 10 eller via conference.cl.arlanda@choice.se .

Sales Managers

Therese Öhlin
therese.ohlin@choice.se
070-383 99 30

Camilla Runnedal
camilla.runnedal@choice.se
070-557 65 76

 

 

 

 

 

 

 

 

Mitt på Arlanda flygplats, med 44 ljusa och fräscha konferenslokaler utrustade med den senaste tekniken, kan vi ordna möte, konferens, event och kongress för 2 till 900 personer.

Kommunikationer och närhet

Clarion Hotel Arlanda Airport har ett unikt läge vid kommunikationernas mest centrala punkt i Sverige. Som en del av Sky City, där Arlanda Express, Flygbussarna och pendeltåg från både Stockholm och Uppsala stannar, lär ingen av deltagarna behöva spilla restid i onödan oavsett varifrån i världen de kommer.

Våra projektledare

Tillsammans med er kan vi skapa upplevelsefyllda möten som överträffar alla förväntingar. Din egen projektledare tar hand om konferensen från idé till genomförande och uppföljning för den absolut bästa upplevelsen och bästa resultatet.

Konferenslokaler

För mindre möten har vi mötesrum och mötessviter högst upp i hotellet på våning 12 och Top Floor, våning 13. Med fantastisk utsikt. För den större konferensen åker vi ner till våning 2 där de större konferenslokalerna finns, samt grupprum och mingelytor.

Mat och dryck

Vi vet hur viktig mat och dryck är på en konferens, inte minns för att hålla koncentrationen och humöret uppe en hel dag, utan också för helhetsupplevelsen. Vi har gjort det enkelt. Ni väljer själva hur era dagpaket ska sys ihop: Basic, Some Extra eller Let’s Go Crazy.

Event

Kick off, billansering, after work, mingel, bröllopsmiddag eller utställning? Vi har möjlighet att ordna alla typer av event – små som stora.

Sommarerbjudande konferens

Under sommaren ger vi er 20 % rabatt på möteslokaler för dagkonferenser och 50% rabatt på konferenser med övernattning. Erbjudandet gäller 1 juni - 16 augusti på bokningar över 10 personer. Kontakta oss för mer information.

Aktiviteter och teambuilding

Montera ner ”vi och dom” och bygg en gemensam "vi-anda" genom att inkludera roliga och annorlunda aktiviteter i konferensen. Detta är ett bra sätt att lära känna varandra, effektivisera och nå gemensamma mål, men framför allt att ha kul tillsammans som grupp. Vi samarbetar med aktivitetsbolag som skräddarsyr aktiviteter efter era behov och önskemål. Exempel på kategorier är teambuilding/gruppövningar, På Arlanda, Sjö & Äventyr, Mat & Dryck och inomhusaktiviteter. Låt oss höra dina önskemål och tankar så

 

2.200.163.775 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK