Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Arlanda Airport

Event

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i
våra eventlokaler.

Hartsfield-Jacksson Atlanta

Runda bord 520 personer
Långbord 720 personer
Mingel 1000 personer

Beijing Capital

Runda bord 80 personer

Chicago O'Hare

Runda bord 80 personer

Tokyo

Runda bord 60 personer

Los Angeles International

Runda bord 40 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-444 18 10 eller via conference.cl.arlanda@choice.se.

 

På Clarion Hotel Arlanda Airport hittar du lokalen för både det stora och lilla eventet. För den stora middagen förvandlar vi vår största lokal, Hartsfield-Jackson Atlanta, just för dig och dina gäster. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Hartsfield-Jackson Atlanta

Världens största flygplats heter Hartsfield-Jackson-Atlanta och det heter även vår största lokal. En lokal som är delbar i tre, på totalt 800 kvadratmeter med 6,5 meter i takhöjd. En möjligheternas lokal helt enkelt. På dagen passar lokalen till den stora konferensen, eventet, kongressen, utställningen eller lanseringen för att sen till kvällen förvandlas till en härlig middags- och festlokal.

Airstrip

Airstrip är vårt pausutrymme på våning två, perfekt för mingel, välkomstdrink, buffé eller fika. Här ligger även konferensreceptionen, garderob och toaletter.

Menyer och upplägg

Till höger hittar du förslag på menyer för alla tänkbara tillfällen. Har du några önskemål, låt oss veta och vi återkommer med förslag. Har du några funderingar eller behöver mer information om lokalen, tveka inte att kontakta din projektledare som gärna hjälper dig med idéer, genomförande och uppföljning.

Oändliga möjligheter

Med 800 kvm är möjligheterna nästan oändliga men här följer några exempel på vad ni kan göra. Billansering med bilar inne i lokalen, mässa och utställning, middag och fest med underhållning, kickoff, talkshow med uppbyggda lounger, konserter, mingel etc. Vi förvandlar och brandar lokalen i era färger, material, teman, värdeord, musik och känslor. Vill du se bildexempel, kontakta oss på conference.cl.arlanda@choice.se.

2.180.162.605 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK