Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Hotel Arlanda Airport

Vanliga frågor

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 05.00 - 09.30 
Lördag - söndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklare frukost) från 04.00

Lunch

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00

Middag

Måndag - lördag: 17.00 - 23.00

Sky Bar

Alla dagar: 11.00 - 24.00

Pool

Alla dagar: 05.30 - 21.00

Gym

Alla dagar: 05.00 - 23.00

Bastu

Måndag - fredag: 05.00 - 23.00
Lördag - söndag: 10.00 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-444 18 00 eller via cl.arlanda@choice.se

Välkommen till oss på Clarion Hotel Arlanda Airport! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Vi erbjuder rabatterade parkeringsplatser i Sky City-garaget. Mer information om parkering hittar du här.

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

I receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit. Skulle du sakna något ytterligare finns ett stort utbud av shopping och presentartiklar i Sky City. 

Vill du överraska?

Vill du överraska ditt sällskap eller bjuda på något extra? I vår VIP-meny finns godsaker att beställa direkt till rummet. Dessutom finns chokladbutik, massage, frisör och möjlighet att göra manikyr och pedikyr i närheten. Ska du gå ner på knä hjälper vi dig mer än gärna att förvandla detta till ett magiskt ögonblick med champagne, blommor och uppgradering till en av våra stora sviter.

För familjen

Tips på vad som finns att göra hos oss, i väntan på flyget: Spela familjespel i Living Room, låna en iPad i receptionen, ta ett dopp i poolen, bada bastu, spana på flygplan från våning 12 (kikare finns), eller varför inte äta något gott i restaurang Kitchen & Table på våning 12?

Vad händer på hotellet?

I vår kalender hittar du allt som händer på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Spa

Välkommen till vår samarbetspartner: den nya skönhetssalongen Sky Beauty som är en exklusiv skönhetssalong och en del av Sothys - ett framgångsrikt koncept inom skönhetsvårt och spa. Här kan du njuta av olika kropps-och ansiktsbehandlingar, manikyr, massage och make-up behandlingar i en avslappnande och exklusiv miljö. Sky Beauty hittar du mitt emot hotellet. Boka behandlingar online på www.skybeauty.se.

The Cable Park

The Cable Park är som en skate- eller snowboardpark, fast för vattensport. Istället för att åka efter båt färdas åkaren här efter en eldriven linbana. Här kan du åka allt från vattenskidor, kneeboard och wakeboard till wakeskate eller kiteboard. Alla är välkomna!

Press och bilder

Behöver du material till en artikel? Vi har ett pressrum på Mynewsdesk där du kan hitta högupplösta bilder. Vi hjälper dig gärna med ytterligare bilder och korrekt information. Välkommen att kontakta Lisa Hägglund, lisa.hagglund@choice.se.

Vanliga frågor och svar

TripAdvisor

Vi, och många andra resenärer, vill gärna veta vad du tycker om Clarion Hotel Arlanda Airport. Vi välkomnar dina åsikter och kommentarer på vår hotellsida på TripAdvisor. 

Ge ett omdöme om Clarion Hotel Arlanda Airport

Sociala medier

Följ oss via Facebook, Twitter och Instagram.

  

1.913.149.030 25