Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Arlandastad, Sverige

Clarion Hotel Arlanda Airport

Stockholm Arlanda,  Sverige

Skandinaviens närmaste mötesplats. Ett levande förstklassigt hotell mitt på Arlanda flygplats - för möte, konferens, event och upplevelser. Med en himmelsk utsikt. 414 hotellrum, 44 möteslokaler, 2 restauranger och en utomhuspool. Välkommen!

Clarion Hotel Arlanda Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Arlanda Airport

Välkommen till oss på Clarion Hotel Arlanda Airport! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Vi har 29 egna parkeringsplatser i SkyCity-garaget, varav tre platser är för elbilar eller laddhybrider. Priset för hotellgäster är 250 SEK/dygn (24h) och för dagkonferensgäster är priset 210 SEK/dag fram till 17.30.

Hitta till garaget

1. Tag av E4 mot Arlanda
2. Kör mot Terminal 4 och SkyCity
3. Placera dig i höger körfält
4. Följ skyltar mot SkyCity P-garage och Clarion Hotel Arlanda Airport
5. Håll höger när du kör ner i garaget, in genom garageporten och kör längst in i garaget. Där hittar du våra parkeringsplatser.
Ta med biljetten till hotellet och få den stämplad vid avresa för att erhålla det rabatterade priset.

Hitta till hotellet från garaget

Gå tillbaka mot utgången där du kom in med bilen, ta dörren på höger sida där hissarna finns och åk till våning 3. Ta sen höger så ser du vår reception några meter bort. Parkeringsplats hos oss går inte att förboka och visar skylten FULLT när du kommer fram till ingången kan du fortsätta in i SkyCity garaget till vänster, alternativt förboka din parkering här: Parkering Arlanda

Bagagerum

Hotellet erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen. 

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet, Telia wifi. Informationen hittar du i receptionen, i konferenslokalen och du kan även logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

I receptionen har vi det mesta du kan behöva: tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit. Skulle du sakna något ytterligare finns ett stort utbud av shopping och presentartiklar i SkyCity. 

Vill du överraska?

Vill du överraska ditt sällskap eller bjuda på något extra? I vår VIP-meny finns godsaker att beställa direkt till rummet. Dessutom finns chokladbutik, massage, frisör och möjlighet att göra manikyr och pedikyr i närheten. Ska du gå ner på knä hjälper vi dig mer än gärna att förvandla detta till ett magiskt ögonblick med champagne, blommor och uppgradering till en av våra stora sviter.

För familjen

Tips på vad som finns att göra hos oss, i väntan på flyget: Spela familjespel i Living Room, låna en iPad i receptionen, ta ett dopp i poolen, bada bastu, spana på flygplan från våning 12 (kikare finns), eller varför inte äta något gott i restaurang Kitchen & Table på våning 12?

Vad händer på hotellet?

I vår kalender hittar du allt som händer på Clarion Hotel Arlanda Airport.

Spa

Välkommen till vår samarbetspartner: den nya skönhetssalongen Sky Beauty som är en exklusiv skönhetssalong och en del av Sothys - ett framgångsrikt koncept inom skönhetsvårt och spa. Sky Beauty hittar du mitt emot hotellet. Boka behandlingar online på www.skybeauty.se.

Press och bilder

Behöver du material till en artikel? Vi har ett pressrum på Mynewsdesk där du kan hitta högupplösta bilder. Vi hjälper dig gärna med ytterligare bilder och korrekt information. Välkommen att kontakta vår Marketing Manager, Lisa Hägglund på lisa.hagglund@choice.se

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 05.00 - 09.30
Lördag - söndag: 05.00 - 10.30
Early Bird (enklare frukost) 04.00 - 05.00

Lunch Kitchen & Table

Måndag - fredag: 11.30 - 14.00
Lördag - söndag: 12.00 - 14.00

Middag Kitchen & Table

Måndag - söndag: 17.00 - 23.00

Bar Kitchen & Table

Varje dag: 17.00 - 24.00

Pool

Alla dagar: 05.30 - 21.00

Gym

Alla dagar: 05.00 - 23.00

Bastu

Måndag - fredag: 05.00 - 10.00, 17.00 - 23.00
Önskar du basta på övrig tid, vänligen kontakt oss i receptionen.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-444 18 00 eller via cl.arlanda@choice.se

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK