Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Bergen, Norge

Clarion Hotel Bergen Airport

Bergen,  Norge

Clarion Hotel Bergen Airport ligger vid Bergens flygplats Flesland och är det perfekta hotellet för dig som vill ha en modern och personlig hotellvistelse. Här har vi fokuserat på inspirerande arkitektur, modern inredning, personlig konst och utsökt mat.

Clarion Hotel Bergen Airport 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Bergen Airport

Clarion Hotel Bergen Airport ligger i direkt anslutning till Bergens flygplats Flesland. Från terminalen kommer du rakt in på ett levande och personligt designhotell med modern arkitektur, konst, musik och inspirerande inredning.

Konferens i Bergen - med direkt anslutning till flygplatsen

Med en konferensavdelning på 1 600 kvadratmeter är Clarion Hotel Bergen Airport ett av Norges största konferenshotell och kan ta emot över 1 200 konferensgäster. Här finns 17 mötesrum och konferenslokaler, alla specialdesignade och utrustade med den absolut senaste tekniken.

Bar och restaurang

I restaurang Sound kan du njuta av en god måltid tillsammans med en unik utsikt över flygplatsens landningsbana. Här serverar vi frukost, lunch och gruppmiddagar. I vår à la carte-restaurant Kitchen & Table finns spänannde rätter som inspireras av de många smakerna från Manhattan. Allt sammansatt av den svenska stjärnkocken Marcus Samuelsson. Kitchen & Table är också en bar, med eget lounge-område.

Relax

Missa inte vår relaxavdelning med gym, ångdusch och bastu. Gymmet är nyrenoverat och har det mesta du behöver för ett bra träningspass. Vill du hellre träna utomhus har vi bra löprundor utanför dörren och cyklar till utlåning.

Universellt utformade rum

Vi har ett antal universellt utformade rum för gäster som har andra förutsättningar och behov. Förutom personer med rörelsehinder och funktionsnedsättning kan även du som är tillfälligt skadad, har barnvagn eller är äldre med minskad rörelseförmåga boka våra mer tillgängliga rum. Kontakta oss gärna för mer information. 

Välkommen till Clarion Hotel Bergen Airport - den självklara början, eller avslutningen, på ditt Bergenbesök! Här kan du läsa mer om Bergen.

Kontakt

  • Flyplassvegen 551 5258 Blomsterdalen Bergen , Norge
via Google Maps

Hitta till hotellet

Buss

Flygbuss till Bergen flygplats, Flesland.
Resan från Bergens busstation tar ca 22 min.

Om Clarion Hotel Bergen Airport

Antal hotellrum

200 st – 400 bäddar

Antal konferenslokaler

16 st - plats för totalt 1200 personer

Om Clarion Hotel®

2.320.101.000 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK