Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alla hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel® Plaza, ett modernt fullservicehotell i centrala Karlstad. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. 131 hotellrum, 11 mötesrum, relaxavdelning och restaurang Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

Kitchen & Table by Marcus Samuelsson är Clarion Hotel Plazas populära restaurangkoncept som kombinerar Manhattan med det lokala och skapar en atmosfär av Fun Dining.

Fun Dining mitt i Karlstad - Kitchen & Table Dinner

I vår restaurang, Kitchen & Table, möts du av smaker från Manhattan, kombinerade med svenska råvaror som tillsammans skapar en ny upplevelse. Avnjut rätter med namn som "Butchers Cut Steak Frites" och "Lexington Ave Tandoori Smoked Trout" i en avslappnad och social miljö. Vi kallar det Fun Dining, ett enklare och trevligare alternativ till Fine Dining.

Frukost

Börja dagen på bästa sätt, med Clarion Hotel Plazas fantastiska frukostbuffé. Nyttigt, gott, mättande och med ett stort utbud av ekologiska produkter. Frukosten ingår alltid i rumspriset.

Brunch

Vi dukar upp en härlig buffé av kalla och varma rätter, sallader, pajer och inte minst ett fantastiskt dessertbord. För oss är det viktigt med noga utvalda råvaror, närodlat och ekologiskt i så stor utsträckning det går. Och naturligtvis palmoljefritt. Vår brunch är lagad med mycket kärlek av Karlstads mest passionerade kockar. Brunch på Clarion Hotel Plaza serveras lördagar 11.30 - 14.30 för 179 SEK per person. (Brunchen har sommaruppehåll fram till den 3 september.)

Kitchen & Table Coffeebar

Njut av riktigt gott kaffe, givetvis lokalproducerat och rättvisemärkt, hela dagen i vår Coffeebar. Tillsammans med lockande bakverk, fylliga mackor, dagens soppa och enklare lunch tror vi att ni kommer ha det rätt bra! Kanske söker du en stund för dig själv eller en stund med vänner, en snabb kopp i farten eller en plats för dagens arbete. Hos oss finner du förutom grymt kaffe också mysiga, rymliga lokaler mitt i stan, nära tågstationen och alltid med gratis wifi.

Palmoljefri mat

Clarion Hotel Plaza är ett palmoljefritt hotell, vilket betyder att vi har uteslutit alla användning av palmolja i livsmedel. Palmolja är en av de mest osunda vegetabiliska oljorna som finns, och produktionen leder till skövling av regnskog vilket i sin tur hotar klimatet och djurvärlden. Clarion Hotel Norden är den första hotellkedjan i Europa att helt utesluta livsmedel med palmolja. 

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Kitchen & Table

Måndag - lördag: 17.00 - 22.00

Kitchen & Table Coffeebar

Måndag - fredag: 11.30 - 17.00

Bar

Måndag - lördag: 11.00 - 01.00

Brunch

Lördag: 11.30 - 14.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet på +46 54 100 200 för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på +46 54 100 230 eller via karlstad@kitchenandtable.se.

Boka bord online

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 22
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.