Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Plaza Karlstad ,  Sverige

Se alla hotell i Karlstad, Sverige

Clarion Hotel Plaza

Karlstad,  Sverige

Välkommen till Clarion Hotel® Plaza, ett modernt fullservicehotell i centrala Karlstad. En varm och välkomnande mötesplats med passionerad personal och service i fokus. 131 hotellrum, 11 mötesrum, relaxavdelning och restaurang Kitchen & Table.

Clarion Hotel Plaza 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Plaza

76% av våra gäster rekommenderar detta hotell

baserat på 578 gästomdömen.
4,5
Läge
4
Sovkvalitet
4,5
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Clarion Karlstad

den 26 maj 2017, Örebro, Sverige, Ingela A

Ett trevligt Hotel med närhet till centrum och till tåget .. bra servis av personalen och både frukost och övrig mat var kanon . Mysig innergård för gemenskap. Fanns en liten trevlig spaavdelning oxå.

Ett trevligt Hotel med närhet till centrum och till tåget .. bra servis av personalen och både frukost och övrig mat var kanon . Mysig innergård för gemenskap. Fanns en liten trevlig spaavdelning oxå.
Läs mer
4

Bra hotell centralt i Karlstad

den 23 maj 2017, Örebro, Sverige, Mats H

Clarion Hotel Plaza är ett bra hotell som ligger nära järnvägsstationen. Bra sängar, bra mat och frukost. Lite trafikstört, i alla fall när man har fönstret öppet. Balkongen kunde skötas om bättre. I…

Clarion Hotel Plaza är ett bra hotell som ligger nära järnvägsstationen. Bra sängar, bra mat och frukost. Lite trafikstört, i alla fall när man har fönstret öppet. Balkongen kunde skötas om bättre. I övrigt bra.

Svar från ägaren

den 24 maj 2017

Tack för din återkoppling, vi tar till oss om balkongerna och ser över detta. Trevligt att ni trivts bra hos oss.

Läs mer
4

Fräscht hotell

den 23 maj 2017, Stockholm, Sverige, 30bj_rns

Bra sängar och bra städning. Väldigt lyhört från trafiken utanför. Hotellet borde ta hand om balkongen bättre och måla dörrar, tvätta av utemöbler och rengöra askkoppar. Receptionspersonalen trevlig o…

Bra sängar och bra städning. Väldigt lyhört från trafiken utanför. Hotellet borde ta hand om balkongen bättre och måla dörrar, tvätta av utemöbler och rengöra askkoppar. Receptionspersonalen trevlig och erbjöd sig bjuda på kaffe när tåget väntades in.

Svar från ägaren

den 24 maj 2017

Tack för er återkoppling, vi tar till oss era åsikter och tittar över detta. Varmt välkomna tillbaka till oss.

Läs mer
4

Bra hotel

den 22 maj 2017, Göteborg, Sverige, 884niklasj

Detta är ett bra hotel i hjärtat av Karlstad. Rummen är stora och har det mesta man kan önska av ett hotellrum. Sköna och stora sängar. Rummen känns även rena och fräscha. Frukosten är helt okej, har…

Detta är ett bra hotel i hjärtat av Karlstad. Rummen är stora och har det mesta man kan önska av ett hotellrum. Sköna och stora sängar. Rummen känns även rena och fräscha. Frukosten är helt okej, har det mesta jag efter frågar och serverar väldigt gott kaffe!

Svar från ägaren

den 23 maj 2017

Tack för din trevliga återkoppling alltid fantastiskt roligt att höra att våra gäster trivs hos oss. Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka till oss.

Läs mer
5

Hotellet med känsla för konst och detaljer!

den 20 maj 2017, , Kristina S

Två gånger har jag varit till detta fina hotell i arbetet, både på två dagars konferens och kurs och det lämpar sig perfekt som mötesmiljö! Båda gångerna har vi haft äran att ha klockren personal so…

Två gånger har jag varit till detta fina hotell i arbetet, både på två dagars konferens och kurs och det lämpar sig perfekt som mötesmiljö! Båda gångerna har vi haft äran att ha klockren personal som fixat fika, mat och alla övriga ärenden som dyker upp i konferensmiljöer på ett utmärkt sätt! Atmosfären är lugn och glad vilket skapar en suverän grund för kreativiteten i arbetet. Tågstationen är bara ett stenkast kort så det är nära till vidare transfers också!

Svar från ägaren

den 21 maj 2017

Tack Kristina, otroligt roligt att vi har levererat en bra upplevelse till er . Vi önskar er varmt välkomna tillbaka!

Läs mer

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 28
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.