Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Hotel Post

Barer

Öppettider

Post Bar

Söndag - tisdag: 09.00 - 00.00
Onsdag - torsdag: 09.00 - 01.00
Fredag - lördag: 09.00 - 02.00

Norda Bar

Måndag - torsdag: 17.00 - 23.00
Fredag - lördag: 17.00 - 00.00
Söndag: 17.00 - 21.00

Post work (after work)

Fredagar: 16.00 - 21.00

Solsidan - uteserveringen

Söndag - torsdag: 11.30 - 00.00
(köket stänger 22.00)
Fredag - lördag: 11.30 - sent
(köket stänger 23.00)

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Känn dig som hemma i någon av våra fina barer, vår lobbybar Post Bar eller Norda Bar på våning två.

Post Bar

Post Bar är Clarion Hotel Posts centrum och en naturlig samlingspunkt för såväl hotellgäster som göteborgare. I Post Bar ska man känna sig som hemma - se det gärna som ditt andra vardagsrum! Här erbjuds förutom vår egna öl och vårt egenrostade kaffe en gedigen vinlista med spännande amerikanska viner. Vi är även omåttligt stolta över våra godsaker, bakade i vårt eget konditori. Smyger sig hungern på lite mer finns bland annat goda smörgåsar att välja mellan. Bakgrundsmusiken varierar i tempo och stämning beroende på tidpunkt och atmosfär. För att tilltala alla slags gäster omfattar spellistorna det mesta från 1920-talsschlagers över klassisk jazz till aktuella hitlåtar.

Norda Bar

I Norda Bar, en trappa upp från lobbyn i den anrika Posthallen, landar du i en tidsenlig miljö från 1925 då byggnaden uppfördes. Här kan du välja något från det omfattande utbudet i baren eller låta våra bartendrar blanda en cocktail med kärlek och passion. Sitt ner i en av de sköna loungefåtöljerna eller häng i baren mellan de höga pelarna, den plats där Posthusets gamla kassaluckor en gång i tiden satt. En atmosfär som måste upplevas!

Post work

Varmt välkomna till Clarion Hotel Posts populära after work - Post work! Varje fredagseftermiddag höjs stämningen, musiken och tempot, människor myllrar in från gator och torg och vi firar att helgen är här med specialpriser i baren från kl. 16.00 - 21.00. Läs mer om Post work i kalendern. Varmt välkomna!

Post Rost

Varje hotell av dignitet bör ha en egen kafferost, så också Clarion Hotel Post. Post Rost tas fram av Bergstrands Kafferosteri som rostat bönor i Göteborg sedan 1891. För oss har de nu tagit fram en blandning med 85 % från Peru, Mexiko, Indonesien och Etiopien samt 15 % från Tanzania - Robusta. Smaken går åt espresso med nötiga inslag. Kraftig kropp, mustig och fyllig med en aning söt glädjande avslutning.

Dugges Post Lager

Som om inte det vore nog har vi tillsammans med göteborgsbaserade mikrobryggeriet Dugges tagit fram en egen öl. Låt oss presentera: Dugges Post Lager. Välkommen in och smaka!

Vinkällaren

Vinkällaren som lokal i sig väcker nyfikenhet på vin och smaker. Här bevaras viner från de flesta delar av vinvärlden men vinkällarens hjärta bultar för Oregon, och Pinot Noir i världsklass. Det största utbudet av Oregonviner utanför Oregon hittar du faktiskt just i vår vinkällare. Vi erbjuder även vinprovningar med våra duktiga sommelierer och anpassar dem efter era önskemål.

1.913.149.030 22