Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

Clarion Hotel Post 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Post

Vi utmanar spavärldens normer och tar en egen väg. Vi behandlar män och kvinnor lika i en tidlös miljö befriad från new age-trender. Välkommen till Sveriges första skönhetsfabrik!

Helhetskoncept

Skönhetsfabriken erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet i ett helhetskoncept där vi arbetar med träning, behandlingar, relax och salong.

Jämlik skönhet

Allt fler män besöker kurorterna men det är fortfarande kvinnorna som sätter reglerna för spaupplevelsen. Inte alla kvinnor förstås - det är många som aldrig känt sig hemma under kurortens rosa himmel. Varför stänga ute så många från en skön upplevelse? Skönhetsfabriken har ändrat på det här och öppnat dörren för alla män och kvinnor - alla individer. Nytänkandet märks inte bara i fabrikens verksamhet, det återspeglas också i miljön och formen. Det känns rejält, på riktigt och tidlöst. Ett nytt kapitel i den svenska spahistorien har börjat.

Relax

En oas mitt i Göteborgspulsen. Relaxen är fabrikens lunga där du kan blunda, vila och njuta mellan behandlingar eller efter träning. I den varma källan, torrbastun, ångbadet eller isduschen får kroppen och själen uppleva lugnet långt från bruset utanför.

Behandlingar

Våra behandlingar är alltid resultatinriktade och det är du som bestämmer vilket resultat du vill uppnå. Resultatet kan vara allt från en avkopplande stund till bättre hälsa på längre sikt. Vi rekommenderar att du bokar dina behandlingar samt besök på relaxavdelningen i samband med din hotellbokning om du vill vara säker på att få plats. Läs mer om behandlingarna i menyn till höger.

Salong

I vår salong arbetar de bästa hårstylisterna och make up-artisterna. De utbildar sig fortlöpande för att bli skickligare i hantverket och fånga upp de senaste trenderna. Vi erbjuder bland annat klippning, sminkning, ögonfransfärgning, uppsättning av bröllopsfrisyrer och mycket mer. Varför inte unna dig ett hårspa? Här kan också du som är man få en klassisk rakning av en barberare.

Gym

I Skönhetsfabrikens salar får du effektiv och personlig träning med fokus på funktionell träning och mental avslappning. Oavsett vilka mål du har finns en tränare här för att hjälpa dig. Mer om vårt gym hittar du här.

Skönhetsfabriken ger dig en totalupplevelse som varar länge - välkommen till oss!

Ladda ner

Öppettider

Reception och bokning

Måndag - torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag: 07.00 - 19.00
Lördag: 08.00 - 19.00
Söndag: 08.00 - 16.00

Gym

Alla dagar: 05.30 - 23.30

Relax

Måndag- torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag: 07.00 - 19.00 
Lördag: 08.00 - 19.00
Söndag: 08.00 - 16.00

Salong

Måndag - torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 19.00
Lördag: 08.00 - 15.00

Priser

Entré gym

Hotellgäster: kostnadsfritt 
Externa gäster: 300 SEK

Entré relax

Hotellgäster: 250 SEK (förbokning 200 SEK)
Externa gäster: 350 SEK

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
031-61 90 90 eller via boka@skonhetsfabriken.se.

2.280.169.511 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK