Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Göteborg, Sverige
  • Stor pool pa rooftop med fantastisk utsikt över solnedgang på Hotell Post i Göteborg
  • Elegant og ekstraordinært velmøbleret hotelværelse på Post Hotel Gøteborg
  • Trendigt dubbelrum på Hotell Post i Göteborg

Clarion Hotel Post

Göteborg,  Sverige

Clarion Hotel Post mitt i Göteborg, är sannerligen inte som vilket hotell som helst. Det anrika posthuset vid Göteborg central har förvandlats till ett internationellt designhotell med extra allt. Njut av spa, takpool, restauranger, barer och konferens.

Clarion Hotel Post 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Post

Vi utmanar spavärldens normer och tar en egen väg. Vi behandlar män och kvinnor lika i en tidlös miljö befriad från new age-trender. Välkommen till Sveriges första skönhetsfabrik!

Skönhetsfabriken – ett helhetskoncept

Skönhetsfabriken erbjuder det bästa och senaste inom hälsa och skönhet i ett helhetskoncept där man arbetar med träning, behandlingar, relax, salong och barbershop. På Skönhetsfabriken får du effektiv och personlig träning med fokus på funktionell träning och mental avslappning. Kunniga terapeuter ger dig resultatinriktade hud- och kroppsbehandlingar. Efter en skön massage kan du slå dig till ro i fabrikens lunga: relaxavdelningen. I salongen tar skickliga hårstylister och barberare fram din bästa sida. Skönhetsfabriken ger dig en totalupplevelse som varar länge!

Relax

I relaxavdelningen kan du blunda, vila och njuta av den varma källan, torrbastun, ångbadet eller isduschen mellan behandlingar eller efter din träning. Som hotellgäst betalar du 200 kr för entré, lån av frotté, tofflor, frukt, te och kaffe.

Gym – fri tillgång!

Du är välkommen att träna på egen hand i gymmet, vilket är kostnadsfritt för hotellets gäster. Önskar du ännu mer effektiv och personlig träning med fokus på funktionell träning och mental avslappning så kontaktar du någon av våra PT för ett förslag. Skönhetsfabriken erbjuder även gruppträningspass. Mer om vårt gym hittar du här.

Behandlingar

Våra behandlingar är alltid resultatinriktade och det är du som bestämmer vilket resultat du vill uppnå. Resultatet kan vara allt från en avkopplande stund till bättre hälsa på längre sikt. Vi rekommenderar att du bokar dina behandlingar samt besök på relaxavdelningen i samband med din hotellbokning om du vill vara säker på att få plats. Läs mer om behandlingarna i menyn till höger.

Salong

I salongen arbetar de bästa hårstylisterna, barberarna och make up-artisterna. Där erbjudes bland annat klippning, rakning, make-up, uppsättningar och mycket mer.

Öppettider

Reception och bokning

Måndag - torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag: 07.00 - 19.00
Lördag: 08.00 - 19.00
Söndag: 08.00 - 16.00

Gym

Alla dagar: 05.30 - 23.30

Relax

Måndag- torsdag: 07.00 - 20.00
Fredag: 07.00 - 19.00 
Lördag: 08.00 - 19.00
Söndag: 08.00 - 16.00

Salong

Måndag - torsdag: 08.00 - 20.00
Fredag: 08.00 - 19.00
Lördag: 08.00 - 15.00

Priser

Entré gym

Hotellgäster: kostnadsfritt 
Externa gäster: 300 SEK

Entré relax

Hotellgäster: 250 SEK (förbokning 200 SEK)
Externa gäster: 350 SEK

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
031-61 90 90 eller via boka@skonhetsfabriken.se.

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK