Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Post

Konferens hos oss

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
031-61 90 80 eller via conference.post@choice.se

Sales Manager 
Meeting & Events

Susanna Blomstervall
susanna.blomstervall@choice.se 

Clarion Hotel Post har möjlighet att ordna konferens, event och andra arrangemang för upp till 2000 personer, mitt i centrala Göteborg. Vi erbjuder konferenslokaler för 2-1000 deltagare.

Göteborgs bästa läge

Med ett läge mitt i Göteborg, precis vid centralstationen, finns alla möjligheter till att ordna aktiviteter även utanför hotellets väggar - allt är nära! Med ett par minuters promenad till kommunikationer och allt Göteborg har att erbjuda finns det tid för både effektivitet och upplevelser.

Mer än en sammankomst

Kikar man på vad ordet konferens står för i Nationalencyklopedin får man förklaringen: "Konferens: sammankomst för formell diskussion av vissa sakfrågor”. Och det stämmer ju såklart. Men vi vet att din konferens kan bli så mycket mer. Någonting extra, eller något helt extra galet.

Vi finns här för er

För oss är det viktigt att ge er de förutsättningar ni behöver för att ni ska känna er trygga i att genomföra ert arrangemang. Men minst lika viktigt tycker vi det är att deltagare får med sig kreativa ingredienser som gör det spännande och givande hela konferensen igenom. Kanske till och med ge dem ett minne för livet, från just Göteborg.

Konferenslokaler

Vi erbjuder 20 konferenslokaler, allt ifrån ett mötesrum för det lilla mötet till en stor bankettsal för 1000 personer.

Mat och dryck

Vi vet att mat och dryck betyder mycket under en konferens. Både för energin och upplevelsen. Hos oss kan ni vara med och forma er egen matupplevelse.

Event

Vi erbjuder även lokaler för både stora och små event. I vår unika bankettsal Drottningporten finns obegränsade möjligheter.

2.200.163.775 24

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK