Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Lulea, Sverige

Clarion Hotel Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.

Clarion Hotel Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sense

Upplev Clarion Hotel Sense välgörande dagspa med alla dina sinnen. En plats för avkoppling och sinnesro, återhämtning och välbefinnande.

Med inpiration av årstiderna

Årets fyra årstider kan du både se och känna när du besöker oss, belysning, dofter och behandlingar följer säsongerna. Den underbara upplevelseduschen tar dig igenom hela året, och i våra bastualternativ kan du känna årstidernas växlingar. Varmpoolen representerar en ljum sommarnatt, och i tvagningsrummet skrubbar du bort dagens stress med våra säsongsanpassade produkter.

Lokalproducerade produkter

Vi är ett hotell i tiden. Vi tror på lokalproducerade produkter och gör allt för att ta vara på råvarorna som finns tillgängliga i våra trakter, därför jobbar vi med det ekologiska märket C/O GERD som producerar sina rena naturprodukter i Jokkmokk. Genomgående finner du ortens lingon, blåbär och hjortron, samt andra läkande och verksamma ingredienser från den norrländska naturen.

Tvagning

Att varva ner och medvetet skölja bort veckans stress samt förbereda sig för baden, är en viktig procedur i den japanska sparitualen. I vårt tvagningsrum inleder du ditt besök hos oss med en stunds meditativ tvagning då du under tystnad skrubbar dig ren med vår ekologiska kroppsscrub från C/O GERD.

Dagspa med lite extra

Vill ni boka en spabehandling ur vårt utbud? Eller avrunda ert spabesök med en bit mat på Kitchen & Table by Marcus Samuelsson? Låt oss veta så sätter vi ihop ett förslag.

Privat relax

Vi har även den unika möjligheten att erbjuda er som vill besöka oss i grupp en härlig upplevelse med behandlingar, bastubad och umgänge på åttonde våningen. Med en fantastisk utsikt får ni en privat spaupplevelse, avskild från övriga gäster. Kanske vill ni fira av någon, ha en svensexa, träffas med vännerna eller bara unna er någonting alldeles speciellt.

Gym

I anknytning till hotellets spa finns vårt gym där motion kombineras med en fantastisk utsikt över Luleå Stad och Norra hamn.

Åldersgräns

Vi välkomnar barn från 12 års ålder. 

Öppettider

Måndag - lördag: 10.00 - 21.00
Söndag: 10.00 - 19.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider. 

Åldersgräns 

Barn från 12 år är välkomna till vårt spa. 

Boka besök och behandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning
på 0920-450 450
eller via spa.cl.sense@choice.se

2.311.63.057 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK