Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Sense

Luleå,  Sverige

Clarion Hotel Sense är ett förstklassigt affärshotell som gjort för spännande möten, i hjärtat av Luleå. Stadens utbud av kultur, nöjen, mat och shopping hittar du alldeles runt hörnet.

Clarion Hotel Sense 4,5 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sense

Frukost

Här startar du dagen på bästa möjliga sätt bland nybakade, färskpressade, nyttiga och varierade frukostklassiker. Självklart har vi laktos- och glutenfria alternativ och ett stort utbud av ekologiska produkter. Vi är stolta över vår fantastiska frukostbuffé. Frukosten ingår alltid i rumspriset. För 150 SEK per person kan även gäster som inte övernattar njuta av vår frukostbuffé.

Frukosten serveras:

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30

Lördag - söndag: 07.30 - 11.30

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Gym

I anknytning till hotellets spa finns vårt gym där motion kombineras med en fantastisk utsikt över Luleå stad och Norra hamn.

Öppettider

Alla dagar: 10.00 - 21.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Parkering

Våra gäster har möjlighet att parkera i vårt varmgarage mot en kostnad på 150 SEK per natt. Det finns även parkeringsmöjligheter utomhus.

Room service

Mitt-i-natten-middag eller frukost på sängen? Clarion Hotel Sense erbjuder room service dygnet runt. Menyn hittar du på rummet. Smaklig måltid!

Tvättservice

Clarion Hotel Sense erbjuder tvättservice till sina gäster. Lämna tvättpåsen i receptionen på vardagar innan kl 08.30 så är den rena tvätten tillbaka på hotellet och klar för upphämtning innan kl 18.00 samma dag.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Övriga tjänster

  • Minibar
  • TV
  • Kaffekokare på vissa rum
  • Morgonrock
  • Restaurang
  • Spa
  • Mötesrum
  • Bar
2.271.168.780 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK