Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

Sportlov i Stockholm

Kom och lös vårt hotellmysterium under sportlovet!

 • Gäller för boendeperiod:

  19 feb 2016 - 6 mar 2016

 • Kan bokas:

  4 jan 2016 - 6 mar 2016

 • Regler för erbjudandet:

  Minst 2 vuxna, max 2 vuxna

  Minst 2 barn, max 2 barn

 • Specifikt för detta erbjudande:

  2 nätter

  2 vuxna & 2 barn

Priser

2 vuxna & 2 barn: 1545 SEK per natt

Fira sportlovet i Stockholm som privatdetektiv och lös det spännande Hotellmysteriet!

Kom och upplev Stockholm under sportlovet, checka in på Clarion Hotel Sign som ligger mitt i city och njut av några härliga dagar i storstaden med massa spännande aktiviteter - och framför allt, hjälp oss ta fast en internationell mästertjuv som befinner sig på hotellet!

För alla skolbarn lanserar nu Clarion Hotel Sign – Hotellmysteriet!
Att vara med i en hemlig deckarklubb är kanske något alla barn drömt om och nu har de chansen! En misstänkt internationell mästertjuv befinner sig på Clarion Hotel Sign och tros har lämnat stöldgods från sitt senaste uppdrag på sitt hotellrum. Men polisen vill inte hjälpa den tillkallade detektiven med att ta fast tjuven innan starka bevis finns. Den enda ledtråd som hittas är ett brev som tjuven tappat innehållande en nyckel och en kod, men vad betyder det?

Att stiga in på Signs hotellmysterium är som att kliva rakt in i en spännande pusseldeckare – och spela huvudrollen. Barnen kommer mötas av en privatdetektiv i lobbyn på hotellet som spelas av Jonas Leksell, bland annat känd från Myror i Brallan. Han berättar om ett brott som begåtts och att han behöver deras hjälp – och tiden är knapp! Nu gäller det för barnen att hitta tjuvens rum och lösa fallet. Mysteriet är designat tillsammans med Escape Stories och är vad vi känner till, det första i sitt slag i världen som är riktat till barn. Aktiviteten lämpar sig bäst för skolbarn mellan 7-13 år och för 2-4 spelare åt gången.

Hotellmysteriet kommer köras 22 februari t.o.m. 6 mars och är kostnadsfritt vid bokning i anslutning till detta paket. Det finnas ett begränsat antal platser varje dag och det kommer att vara först till kvarn som gäller. Boka redan nu!

Tips!
På sportlovet (29/2 – 6/3 ) har vår restaurang Burger Week! Då har vi en specialmeny med burgarklassiker, burgarnyheter, burgarspecialare och massa andra burgare, kort och gott en meny fullspäckad av olika burgare. Alla barnen bjuder vi på försnacks!

I paketet ingår:

 • 2 nätter i Superior dubbelrum för två vuxna och två barn
 • Variationsrik frukostbuffé med ett stort ekologiskt urval
Villkor

Erbjudandet gäller för bokning av 2 nätter i dubbelrum superior med två extrasängar under skolllov och helger i mån av plats. Avbokning kan ske 72 timmar innan klockan 16.00 ankomstdagen.

Till förfrågan Fyll i formulär
2.280.169.511 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK