Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

En trerätters middag eller en drink i baren? Välkommen in till oss på Clarion Hotel Sign!

American Table Brasserie & Bar

På hotellets entréplan ligger restaurang American Table som är en hyllning, inte bara till det amerikanska köket, utan även till den amerikanska livsstilen. Addera sedan våra fina svenska råvaror till varje rätt. Här umgås du över en cocktail med dina kollegor eller över en långmiddag med familj och vänner.

Bar

Här kan vi stolt presentera American Table’s drinklista signerad vår barchef Joakim Liljekvist - ett lekfullt laborerande mellan USA och Sverige. Stilen på våra drinkar håller en elegant klassisk anda. Glöm inte bort att kombinera våra bowls och cocktails med American Table’s Relishes – småplocksrätter som är perfekta som snacks! Vi erbjuder även en enklare barmeny varje dag mellan klockan 11.00-23.00.

Spa Bar

Vår roof top bar på våning 8 (bredvid Selma CitySpa) har öppet under sommarmånaderna och erbjuder somrig dryck, lättare barmeny och DJs som spelar skivor flera dagar i veckan. Spa Bar har öppet när vädret tillåter och kan även abonneras.

Frukost

Hos oss serveras en generös frukostbuffé - schysst på så många olika sätt. bra på så många olikanyttigt, gott och med ett stort utbud av ekologiska produkter. Sitt snyggt, bekvämt och länge i Arne Jacobsens Sjuan-stolar, bläddra i en färsk morgontidning och välj ut dina favoriter bland många goda smaker.

Under helgen är det mysigt med en lång och härlig frukost. Det kan då bli lite ont om plats de sista timmarna. För att få ut det bästa möjliga under din vistelse rekommenderar vi er att påbörja dagen tidigt.

Brunch

På lördagar och söndagar dukar vi upp en brunchbuffé på vårt community table och bjuder bland annat på Deviled Eggs, Breakfast Tacos, American pancakes och Mini Burgers. Beställ en god Bloody Mary från baren eller varför inte en Pitcher med Margerita som ni delar vid bordet!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 11.00

Lunch

Måndag - fredag: 11.15 - 14.00

Middag à la carte

Måndag - tisdag: 17.00 - 22.00
Onsdag - lördag: 17.00 - 23.00
Söndag: 18.00 - 21.00 – Sunday Roast

Brunch

Lördag: 12.30 - 15.00
Söndag: 12.30 - 16.30

Bar

Söndag - tisdag: 11.00 - 24.00
Onsdag - lördag: 11.00 - 01.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se   

Boka bord online

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK