Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Sign Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel® Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

En trerätters middag eller en drink i baren? Välkommen in till oss på Clarion Hotel Sign!

American Table Brasserie & Bar

På hotellets entréplan ligger restaurang American Table som är en hyllning, inte bara till det amerikanska köket, utan även till den amerikanska livsstilen. Addera sedan våra fina svenska råvaror till varje rätt. Här umgås du över en cocktail med dina kollegor eller över en långmiddag med familj och vänner.

Bar

Här kan vi stolt presentera American Table’s drinklista signerad vår barchef Joakim Liljekvist - ett lekfullt laborerande mellan USA och Sverige. Stilen på våra drinkar håller en elegant klassisk anda. Glöm inte bort att kombinera våra bowls och cocktails med American Table’s Relishes – småplocksrätter som är perfekta som snacks! Vi erbjuder även en enklare barmeny varje dag mellan klockan 11.00-23.00.

Rooftop Bar

Ta hissen till våning 8 där vi under sommarmånaderna erbjuder Stockholms bästa utsikt samtidigt som du sippar på ett glas rosé. Från slutet av juni kommer en enklare grillmeny att serveras och varje fredag hela sommaren står en DJ för den sköna stämningen. Rooftop Bar har öppet när vädret tillåter och kan även abonneras.

Frukost

Hos oss serveras en generös frukostbuffé - schysst på så många olika sätt. bra på så många olikanyttigt, gott och med ett stort utbud av ekologiska produkter. Sitt snyggt, bekvämt och länge i Arne Jacobsens Sjuan-stolar, bläddra i en färsk morgontidning och välj ut dina favoriter bland många goda smaker.

Under helgen är det mysigt med en lång och härlig frukost. Det kan då bli lite ont om plats de sista timmarna. För att få ut det bästa möjliga under din vistelse rekommenderar vi er att påbörja dagen tidigt.

Brunch

På lördagar och söndagar dukar vi upp en brunchbuffé på vårt community table och bjuder bland annat på Deviled Eggs, Breakfast Tacos, American pancakes och Mini Burgers. Beställ en god Bloody Mary från baren eller varför inte en Pitcher med Margerita som ni delar vid bordet!

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 10.00
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Lunch

Måndag - fredag: 11.15 - 14.00

Middag à la carte

Måndag - tisdag: 17.00 - 22.00
Onsdag - lördag: 17.00 - 23.00
Söndag: 18.00 - 21.00 – Sunday Roast

Brunch

Lördag: 12.30 - 15.00
Söndag: 12.00 - 16.30

Bar

Söndag - tisdag: 11.00 - 24.00
Onsdag - lördag: 11.00 - 01.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Boka bord

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
+46 8 676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se   

Boka bord online

Bli först med det bästa

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få våra bästa erbjudanden

Nej tack!

Försök igen

Bli först med det bästa
Tack för att du anmälde dig!

Du får snart ett e-postmeddelande med bra erbjudanden

2.480.262.000 23
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.