Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Sign

Selma CitySpa

Öppettider Spa

Måndag - fredag: 08.30 - 21.00
Lördag: 09.00 - 21.00

Söndag: 09.00 - 19.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Externa gäster

Måndag - torsdag: 295 SEK
Fredag - söndag: 495 SEK

Hotellgäster

Måndag - torsdag: 95 SEK
Fredag - söndag: 195 SEK

Gym

Alla dagar: 05.30 - 23.00.
Du använder din rumsnyckel
för att komma in.

Boka spabehandling

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på 
08-676 98 00 eller via reservations.sign@choice.se

Det här är stället för dig som vill sippa på ett glas bubblor i en pool högt över takåsarna. Stället där du och dina vänner får en snygg början på en lyckad kväll. Stället du tackar gudarna för när det dyker upp en spontandejt och du bara måste ha en quick fix-behandling. Stället där du kan beställa lådor fyllda med himmelska mathantverk signerade Frida Ronge. 

En harmonisk behandling är ju såklart något du kan njuta av på det här stället också. För det här är Selma CitySpa, Stockholms chicaste spa. 

Come as you are, leave as a star!

Entré

Hotellets gäster har reducerade entrépriser. I entrén ingår tillgång till terrass, pool och bastu samt lån av handduk och badrock.

Gym

På plan 2 ligger vårt gym med träningsmaskiner från TechnoGym som är utvalda för att ge dig en mångsidig träning. Det finns också möjlighet att träna med en personlig tränare mot en kostnad.

Behandlingar

Växla ner och njut av en avslappnande massage, en energigivande kroppsbehandling eller en renande ansiktsmask. Vid bokad behandling ingår även tillgång till gym, terrass, pool och bastu samt lån av handduk och badrock.

Barn

Barn under 12 år är välkomna i vuxens sällskap vardagar 09.00 - 15.00 och helger 09.00 - 12.00. Tänk på att behålla en avkopplande spaatmosfär med lugnare volym under ert besök. I övrigt har Selma CitySpa 16-årsgräns.

Spa Bar

Här ligger även Spa Bar, vår roof top bar som har öppet under sommarmånaderna och erbjuder somrig dryck, lättare barmeny och DJs som spelar skivor flera dagar i veckan. Spa Bar har öppet när vädret tillåter och kan även abonneras.

2.180.162.605 27

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK