Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

Det här är stället för dig som vill sippa på ett glas bubblor i en pool högt över takåsarna. Stället där du och dina vänner får en snygg början på en lyckad kväll. Stället du tackar gudarna för när det dyker upp en spontandejt och du bara måste ha en quick fix-behandling. Stället där du kan beställa lådor fyllda med himmelska mathantverk. En harmonisk behandling är såklart något du också kan njuta av på det här stället. För det här är Selma CitySpa, Stockholms chicaste spa. Come as you are, leave as a star!

Entré

Hotellets gäster har reducerade entrépriser. I entrén ingår tillgång till terrass, pool och bastu samt lån av handduk och badrock.

Gym

På plan 2 ligger vårt gym med träningsmaskiner från TechnoGym som är utvalda för att ge dig en mångsidig träning.

Behandlingar

Växla ner och njut av en avslappnande massage, en energigivande kroppsbehandling eller en renande ansiktsmask. Vid bokad behandling ingår även tillgång till gym, terrass, pool och bastu samt lån av handduk och badrock. Kolla in vår behandlingsmeny här.

Barn

Barn under tolv år är välkomna i vuxens sällskap mån-tor 08.30–15.00, fre 08.30-13.00, lör-sön 9.00–13.00 (under skollov kan det förekomma ändringar i tiderna, kontakta hotellet för aktuella tider). Tänk på att behålla en avkopplande spa-atmosfär med lugnare volym under ert besök. Selma CItySpa har 16-årsgräns på alla behandlingar utöver "Lyx för barn" .

Spa Bar

Här ligger även Spa Bar, vår roof top bar som har öppet under sommarmånaderna och erbjuder somrig dryck, lättare barmeny och DJs som spelar skivor flera dagar i veckan. Spa Bar har öppet när vädret tillåter och kan även abonneras.

Öppettider Spa

Måndag - fredag: 08.30 - 21.00
Lördag: 09.00 - 21.00

Söndag: 09.00 - 19.00

Kika under rubriken Barn för att se vilka barntider som gäller.

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Priser

Externa gäster

Måndag – torsdag: 295 SEK
Fredag – söndag: 495 SEK

Hotellgäster

Måndag – torsdag: 95 SEK
Fredag – söndag: 195 SEK

Gym

Alla dagar: 05.30 - 23.00.
Du använder din rumsnyckel för att komma in.

2.311.63.057 21

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK