Gå till huvudsida
Stäng

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Uppgradera till nyare version Visa inte detta meddelande igen
Clarion Hotel Sign

Konferenslokaler

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i våra konferenslokaler.

Bankettsal - 1 st

700 personer

Konferensrum - 10 st

16-200 personer

Sky Meeting Room

12 personer

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan
på 08-676 98 20 eller via sales.sign@choice.se

Clarion Hotel Sign har elva ljusa möteslokaler med plats för 12-200 gäster samt en fantastisk bankettsal med plats för upp till 700 gäster.

Skandinavisk design

Våra lokaler är ljusa, fräscha och utrustade med det senaste inom teknik. Precis som på hotellet i övrigt sitter du snyggt och bekvämt i klassiska stolar från en av Skandinaviens mest berömda formgivare. Vissa lokaler har en glasvägg mot Norra Bantorget, med ett fantastiskt ljusinsläpp.

Banketten

Med nära sju meter till tak och 600 kvadratmeter golvyta finns nästan obegränsade möjligheter. Välj att förfoga över hela lokalen eller dela upp den i tre mindre.

Sky Meeting Room

Kombinera nytta med nöje! På Selma CitySpa+, med hänförande utsikt över Kungsholmen, finns detta separata mötesrum i harmonisk miljö. Gör ditt möte till en upplevelse för kropp och själ - addera bastubad och ett dopp i poolen till agendan.

Mingel och extra utrymme

Räcker inte ytan i lokalen till vid ert evenemang finns även våra mingelytor Hyllan och Konferensloungen att tillgå, i direkt anslutning till konferenslokalerna på våning 2. Dessa fungerar utmärkt vid event, utställningar och mingel. Det finns även möjlighet att abonnera takterassen med tillhörande bar på våning 8.

1.920.149.256 23