Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

76% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 2034 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
4

Sign

den 5 februari 2016, Leksand, 891patricb

Trevligt storhotell. Kan vara lite trångt vid frukosten.Rumsstandarden är bra,likaså städningen. Restaurangen hade kanske lite otur med mig,tog jättelång tid att få maten och när den kom var den kall.…

Trevligt storhotell. Kan vara lite trångt vid frukosten.Rumsstandarden är bra,likaså städningen. Restaurangen hade kanske lite otur med mig,tog jättelång tid att få maten och när den kom var den kall.Orkade inte vänta på ny mat så jag åt den ändå.
Läs mer
5

Centralt hotell i Stockholm

den 5 februari 2016, Stockholm, Sverige, Ann-Catrine A

Bra läge nära tåg och flygbussterminaler. Trevlig personal. Jag hade ett av de mindre rumen men det var helt ok med utrymme. Bra med olika kuddar i sängen, de stora är fina men de små är skönare :-) S…

Bra läge nära tåg och flygbussterminaler. Trevlig personal. Jag hade ett av de mindre rumen men det var helt ok med utrymme. Bra med olika kuddar i sängen, de stora är fina men de små är skönare :-) Stor restaurang som är trevlig på kvällen men frukostmatsalen känns lite för stor och stökig.
Läs mer
4

Fräscht & modernt

den 4 februari 2016, Alfta, Sverige, Lisa P

Modernt hotell med bra läge. Något stökig frukost på helgen med mycket folk, gav känslan av en skolmatsal, men många bra ekologiska alternativ. Väldigt trevlig personal, vi fick frågan om vi ville bli…

Modernt hotell med bra läge. Något stökig frukost på helgen med mycket folk, gav känslan av en skolmatsal, men många bra ekologiska alternativ. Väldigt trevlig personal, vi fick frågan om vi ville bli uppgraderade för en liten summa och fick ett kanonfint rum. Då vi bott på CS tidigare och då blivit avbokade från Selma Spa (ligger på översta våningen) väldigt sent så kompenserade dom oss med en extra natt, pluspoäng! Minus för obekväma kuddar.
Läs mer
4

Peter

den 4 februari 2016, Sundsvall, Sverige, Snowtroll

Fräscht! Bra frukost! Bra service och trevlig personal. Verkar populärt ... det var mycket folk på frukosten men samtidigt var det just ingen köbildning alls. Allt fungerar smidigt. Snabb utcheckning.

Fräscht! Bra frukost! Bra service och trevlig personal. Verkar populärt ... det var mycket folk på frukosten men samtidigt var det just ingen köbildning alls. Allt fungerar smidigt. Snabb utcheckning.
Läs mer
5

Ett fantastiskt bemötande med troligen den trevligaste personal man mött!

den 3 februari 2016, Stockholm, Sverige, DrTi4263

Mycket gott bemötande i reception, bar och frukost. Blev uppgraderad trots att hotellet var fullbokat. Trots detta märktes inga köer eller tomma fat i frukosten. Utckeckning gick väldigt snabbt och pe…

Mycket gott bemötande i reception, bar och frukost. Blev uppgraderad trots att hotellet var fullbokat. Trots detta märktes inga köer eller tomma fat i frukosten. Utckeckning gick väldigt snabbt och personal superb!
Läs mer
2.271.168.780 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK