Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige
  • En stor rooftop-pool med fantastisk utsikt på Hotell Sign i Stockholm
  • Familjevänligt på Hotell Sign i Stockholm

Clarion Hotel Sign

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Sign är beläget mitt i centrala Stockholm med kommunikationer, shopping, restauranger och nöjen runt hörnet. Välkommen till ett unikt, tidlöst och förstklassigt hotell med skandinavisk design i fokus.

Clarion Hotel Sign 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Sign

76% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 2431 gästomdömen.
4,5
Läge
4,5
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Linn

den 28 juni 2016, Stockholm, Sverige, 842linnr

Mycket bra hotell med centralt läge och bra service!fräscha rum och god frukost med mycket valmöjligheter, plus för pool vid taket och fint spa. Lite tunn mini-bar och hade varit trevligt med badrock…

Mycket bra hotell med centralt läge och bra service!fräscha rum och god frukost med mycket valmöjligheter, plus för pool vid taket och fint spa. Lite tunn mini-bar och hade varit trevligt med badrock och tofflor, men det kanske ingår i andra rum, bodde i ett superiorrum med härlig utsikt över park och Stockholms stad!
Läs mer
4

Fräscht hotell för den opryde

den 27 juni 2016, Vallentuna, Sarah L

Jag och en väninna bestämde oss för att ha en staycation hemma i Stockholm och bokade rum på Carion. Vårt första intryck av hotellet och rummet var att det var rent och fräscht med snygg inredning. Sä…

Jag och en väninna bestämde oss för att ha en staycation hemma i Stockholm och bokade rum på Carion. Vårt första intryck av hotellet och rummet var att det var rent och fräscht med snygg inredning. Sängarna var något av det bästa. Dock upptäckte vi på rummet att "dörren" till badrummet och toaletten bestod av en skiva glas som knappt kan räknas som frosat. Om inte det var öppet nog då fanns det dessutom ett fönster bredvid dörren rakt in i duschen och toaletten. Alltså gäller det att vara bekväm med sitt sällskap här. Ett stort plus var dock att det fanns en normalstor strykbräda och strykjärn. Ett minus för min del var att det i rummet fanns vattenkokare och pulverkaffe men inte någon liten tepåse till oss tedrickare. Känns som en enkel sak att ordna. Vi testade även poolen (200kr/pers för hotellgäster) och upptäckte att den var 40grader varm denna strålande sommardag då luften var 35 grader varm. Det blev därmed inte så mycket ett svalkande dopp men det var rätt trevligt uppe vid poolen i solen och jag kan tänka mig att det är fantastiskt under de kalla säsongerna. Frukostbuffén erbjöd det mesta även om den varma maten kändes rätt sunkig. Det ända som drar mig från att boka detta hotell igen är det genomsynliga badrummet, annars helt ok! Ur turistsynpunkt kan jag påpeka att detta hotell ligger väldigt centralt och bra och jag och mitt sällskap lyckades ta oss utan problem med kollektivtrafiken tur och retur till akuten på Södersjukhuset under natten.
Läs mer
4

Elegant och centralt

den 27 juni 2016, Linköping, Sverige, Jorgni

Hotellet sticker ut med sin design och har synnerligen sköna sängar. Bra läge och god frukost adderar ytterligare värde. Det som saknas är en vettig uteservering kopplad till bar och/eller restaurang.

Hotellet sticker ut med sin design och har synnerligen sköna sängar. Bra läge och god frukost adderar ytterligare värde. Det som saknas är en vettig uteservering kopplad till bar och/eller restaurang.
Läs mer
2

Varken städ eller övrig personal verkar veta hur de ska driva sin verksamhet

den 26 juni 2016, Stockholm, Sverige, Kristoffer O

Krävdes på pengar både vid in samt utcheckning trots att jag betalade när jag bokade rummet. Fick stå och maila från telefonen till slut för att de skulle tro på att man betalat. Kunde inte hjälpa ti…

Krävdes på pengar både vid in samt utcheckning trots att jag betalade när jag bokade rummet. Fick stå och maila från telefonen till slut för att de skulle tro på att man betalat. Kunde inte hjälpa till att använda bonuserbjudandet man fått via mail, man fick "glatt" sätta sig i en stol och boka via telefonen istället, usel service helt enkelt. Trots att vi bara bodde en natt och inte vill ha någon städning tidigt på morgonen dvs, stormade städpersonal rätt in i rummet när man låg och sov, därav det låga betyget på sovkvalitet.
Läs mer
5

Fantastisk utsikt !

den 26 juni 2016, , emma H

Superbra service och tillmötesgående personal. Vi bodde på ett superior-rum högst upp med en fantastisk utsikt! Dock såg rummen inte ut som på bilden på hemsidan(fönstren var mycket mindre) men vi är…

Superbra service och tillmötesgående personal. Vi bodde på ett superior-rum högst upp med en fantastisk utsikt! Dock såg rummen inte ut som på bilden på hemsidan(fönstren var mycket mindre) men vi är nöjda ändå! Badrum med både badkar och dusch var också lite annorlunda men bra :)!
Läs mer
2.320.101.000 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK