Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Konferens, möten och event

Vill du anordna konferens eller event hos oss? Skicka en förfrågan så kontaktar vi dig så fort vi kan.

Konferens hos oss

Clarion Hotel Stockholm har en konferenskapacitet på över 1000 personer och våra 17 konferenslokaler tar allt från tio till 500 deltagare. Givetvis har vi även logikapacitet för alla era deltagare.

Konferenslokaler

Clarion Hotel Stockholm har 17 ljusa möteslokaler med plats för 1-190 gäster samt en delbar bankettsal med plats för upp till 500 gäster. 

Mat och dryck

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. För att ni skall få ut det mesta av er konferens har vi satt ihop ett dagpaket som passar utmärkt till en händelsrik dag.

Event

På Clarion Hotel Stockholm hittar du lokalen för både den stora och den lilla festen. Vår unika matsal passar lika bra till sittande middagsarrangemang som stående mingelbufféer.

2.311.63.057 22

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK