Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm hittar du lokalen för både den stora och den lilla festen. Vår unika matsal passar lika bra till sittande middagsarrangemang som stående mingelbufféer.

Bankettsalen

Vår bankettsal, med sina fantastiska panoramafönster och plats för upp till 600 personer, är ett spännande alternativ för de större arrangemangen som kongresser, utställningar, mässor och kickoffer. Med de mobila scenerna, barerna och skjutväggarna kan bankettsalen enkelt förvandlas utifrån era behov.

Matsalen

Matsalen bjuder på stora öppna ytor som lätt kan delas in i mindre och mer avskilda delar eller behållas öppen så att alla kan ta del av en fantastisk utsikt mot Årstaviken, Globen och Eriksdalslunden. Tillsammans med Bankettsalen kan här arrangeras mingel för 1 200 personer och sittande middag med underhållning för 500 gäster.

Terrassen

Ett annat alternativ för mingel under sommarsäsongen är vår terrass på plan två. Den 365 kvm stora ytan passar bra för intimare tillställningar där ni kan njuta av sköna drinkar under bar himmel. Missa inte grillen!

Personlig service

Vår kunniga personal hjälper dig att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck till dekor och underhållning.

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i
våra eventlokaler.

Bankett

Runda bord 224 personer
Långbord 400 personer
Mingel 600 personer

Matsal

Runda bord 256 personer
Långbord 480 personer
Mingel 600 personer

Bankett & Matsal

Runda bord 512 personer
Långbord 850 personer
Mingel 1 200 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
08-462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

2.311.63.057 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK