Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm Stockholm ,  Sverige

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel® Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, restaurang Eatery Social samt Living Room.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

På Clarion Hotel Stockholm hittar du lokalen för både den stora och den lilla festen. Vår unika matsal passar lika bra till sittande middagsarrangemang som stående mingelbufféer.

Bankettsalen

Vår bankettsal, med sina fantastiska panoramafönster och plats för upp till 600 personer, är ett spännande alternativ för de större arrangemangen som kongresser, utställningar, mässor och kickoffer. Med de mobila scenerna, barerna och skjutväggarna kan bankettsalen enkelt förvandlas utifrån era behov.

Matsalen

Matsalen bjuder på stora öppna ytor som lätt kan delas in i mindre och mer avskilda delar eller behållas öppen så att alla kan ta del av en fantastisk utsikt mot Årstaviken, Globen och Eriksdalslunden. Tillsammans med Bankettsalen kan här arrangeras mingel för 1 200 personer och sittande middag med underhållning för 500 gäster.

Terrassen

Ett annat alternativ för mingel under sommarsäsongen är vår terrass på plan två. Den 365 kvm stora ytan passar bra för intimare tillställningar där ni kan njuta av sköna drinkar under bar himmel. Missa inte grillen!

Living Room

Vår lobby kallar vi Living Room, en utmärkt yta för er som vill abonnera en öppen yta med nära tillgång till bar. Med anslutning till bankettsalen kan vi här skapa perfekta pausmingel, fester eller spelningar.

Personlig service

Vår kunniga personal hjälper dig att planera och genomföra det perfekta eventet med allt från mat och dryck till dekor och underhållning.

Kapacitet

Nedan visas maxkapaciteten i
våra eventlokaler.

Bankett

Runda bord 240 personer
Långbord 400 personer
Mingel 600 personer

Matsal

Runda bord 256 personer
Långbord 500 personer
Mingel 600 personer

Bankett & Matsal

Mingel 1 200 personer

Boka event

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
+46 8 462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

2.460.224.000 21
Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg till den här för att se tillgänglighet. Vill du boka med företagsavtal, bonuspoäng eller se medlemspriser: Logga in

Spara

Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum
Bokningskoden är tillagd

Din bokningskod har lagts till.

Please note

Are you sure you want to change language?

Please note that if you have initiated a booking or logged in to My page, you will have to start over.