Välkommen till Nordic Choice Hotels!

Vi har för tillfället vissa tekniska problem och jobbar på att lösa dem så fort som möjligt. Om du stöter på problem vid bokning, vänligen försök igen eller kontakta oss på 0771-666 700 eller via booking@choice.se.

 

Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Mat och dryck är en stor del av totalupplevelsen under en konferens. För att ni skall få det precis så som ni vill ha det har vi ett brett utbud av mat och dryck att välja från.

Dagpaket

I vårt dagpaket ingår förmiddagskaffe, lunch och eftermiddagskaffe. Lunchen serveras i vår matsal med utsikt över Globen och Årstaviken och är en vällagad varmrätt med säsongens smaker, kockens val av sallad, bröd och bordsvatten. Kaffe/te och sötsak ingår också såklart!

Skräddarsy er egen matupplevelse  

Du bestämmer och sätter ihop vad som passar bäst för just er. Du kan exempelvis välja nivå Basic till förmiddagsfikat och Let's Go Crazy till eftermiddagsfikat eller tvärt om. I samtliga paket ingår en buffélunch med mineralvatten och kaffe. Läs mer om vad Basic, Some Extra och Let's Go Crazy innebär i menyerna till höger.

Boka konferens

Välkommen att kontakta oss för mer information och förfrågan på
08-462 10 40 eller via sales.stockholm@choice.se

Sales Managers

Anna Westerberg
Director of Sales
anna.westerberg@choice.se

Fredrik Elfgren 
Director of Inhouse Sales
fredrik.elfgren@choice.se

Johan Klein
Sales Manager
johan.klein@choice.se

Victoria Lakomova
Sales Manager Leisure
victoria.lakomova@choice.se

 

2.210.164.555 28

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK