Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Se alla hotell i Stockholm, Sverige

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

Välkommen till oss på Clarion Hotel Stockholm! Har du funderingar kring din vistelse? Vi hoppas att du ska hitta svaren här.

Parkering

Vi erbjuder parkeringsgarage och hjälper dig med ned- och uppkörning till och från hotellets entré om så önskas. Läs mer om parkeringsservice här >>

Bagagerum

Vi erbjuder ett bagagerum för förvaring av väskor innan och efter vistelsen.

Wifi

Alla våra hotellrum och publika ytor har gratis trådlöst internet. Hämta en inloggningskod i receptionen eller logga in med ditt Nordic Choice Club-medlemsnummer. Enklare kan det knappast bli.

Saknar du något?

Fick du inte med dig allt när du packade? Ingen fara - i receptionen har vi det mesta du kan behöva; tandborste, tandkräm, rakhyvel, raklödder, shampo, balsam, hudlotion, skoputs och sykit. Saknar du något vi inte har på lager? Vi hjälper dig med inköpet om du vill.

Vill du överraska?

Vill du överraska ditt sällskap eller bjuda på något extra? I vår tillvalsmeny finns godsaker att beställa direkt till rummet. Ska du gå ner på knä hjälper vi dig mer än gärna att förvandla ögonblicket till något aldeless extra med hjälp av bubbel, blommor och uppgradering till någon av våra sviter.

Uppgradera din vistelse

Letar du efter en svit med Stockholms bästa utsikt? Vi har tre fantastiska sviter som vi gärna hjälper dig att boka. Läs mer om Clarion Hotel Stockholms sviter här >>

Vad händer i Stockholm?      

Du har väl inte missat vår evenemangskalender? Vill du veta med om vad du kan hitta på under din vistelse, se våra Stockholmstips>>

Press, fotografering och bilder

Behöver du material till en artikel? Vi har ett pressrum på Mynewsdesk där du kan hitta högupplösta bilder att ladda ner. Vi hjälper dig gärna med förfrågning kring fotografering på hotellet, ytterligare bilder och korrekt information. Välkommen att kontakta vår Marketing Manager, Lotta Anestedt på lotta.anestedt@choice.se.

In- och utcheckning

Incheckning från kl.15.00
Utcheckning senast kl. 12.00

Öppettider

Frukost

Måndag - fredag: 06.30 - 09.30
Lördag - söndag: 07.00 - 10.30

Brunch

Lördag - söndag: 12.00 - 16.00

Upstairs Restaurant & Bar

Måndag - tisdag: 10.30 - 00.00
Onsdag - torsdag: 10.30 - 01.00
Fredag - lördag: 10.30 - 02.00
Söndag: 10.30 - 00.00

Elements Spa 

Måndag - lördag: 09.00 - 20.00
Söndag: 09.00 - 18.00

Gym

Måndag - söndag: 05.30 - 23.00

Våra faciliteter har varierande öppettider under sommarperioden och storhelger. Kontakta hotellet för aktuella öppettider.

Förboka

Välkommen att kontakta oss för mer information och bokning på
08-462 10 10 eller via reservation.stockholm@choice.se   

2.311.63.057 26

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Spara
Bokningskod måste anges

Valt rum

rum Ta bort rum

Lägg till rum

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK