Den här sidan är gjord för nyare webbläsare. För bäst upplevelse, uppgradera din webbläsare till senaste version.

Clarion Hotel Stockholm

Stockholm,  Sverige

Clarion Hotel Stockholm är beläget på Södermalm - en stadsdel känd för sitt stora utbud av restauranger, barer, shopping och gallerier. Hotellet har ett spa med inspiration hämtad från Ayurveda – Elements Spa, samt barer och restaurang.

Clarion Hotel Stockholm 4 5
Omdöme från TripAdvisor  
Clarion Hotel Stockholm

80% gäster rekommenderade detta hotell.

baserat på 1444 gästomdömen.
4
Läge
4
Sovkvalitet
4
Service
4
Standard
4
Rum
4,5
Renlighet
5

Ett förstahandsval

den 28 juli 2015, Borlänge, Sverige, Daniel W

Vi har bott många gånger på Clarion Hotel Stockholm - ensamma, som par eller med hela familjen inkl. två små barn. Funkar utmärkt i alla sammanhang! Logistiskt bra både om man ska ut mot Globen/Tele2…

Vi har bott många gånger på Clarion Hotel Stockholm - ensamma, som par eller med hela familjen inkl. två små barn. Funkar utmärkt i alla sammanhang! Logistiskt bra både om man ska ut mot Globen/Tele2 Arena eller in mot City. Vi har även promenerat till Slussen med barnen och tagit Djurgårdsfärjan till Gröna Lund/Skansen. Rummen är fräscha, personalen mycket bra och tillmötesgående samt toppenbra frukostbuffé och restaurang! Vi har varit med om lite strul med bokningar och annat någon gång men det har de alltid löst enligt eller över förväntan. Varma rekommendationer!
Läs mer
4

:)

den 27 juli 2015, Stockholm, Sweden, 880vanessa

Stannade en natt och var jättenöjd. Fina rum, stor frukostbuffé och goda drinkar i baren. Läget är dessutom perfekt om man vill bo på Södermalm då det finns massor av mysiga caféer och restauranger i…

Stannade en natt och var jättenöjd. Fina rum, stor frukostbuffé och goda drinkar i baren. Läget är dessutom perfekt om man vill bo på Södermalm då det finns massor av mysiga caféer och restauranger i närheten. Ligger dessutom supernära tunnelbanan om man ändå vill ta sig in i city.
Läs mer
4

Frukostkatastrof

den 27 juli 2015, Gävle, Sverige, marien270

Kaos med dåligt påfyllt p frukosten. Högt tryck p hotellet resulterade i grisiga uppläggningar, slut på vissa saker ex servetter, juice och vetelängder. Under ca 10 minuter var det slut. Kö till ägg,…

Kaos med dåligt påfyllt p frukosten. Högt tryck p hotellet resulterade i grisiga uppläggningar, slut på vissa saker ex servetter, juice och vetelängder. Under ca 10 minuter var det slut. Kö till ägg, bacon och pannkakor. Kanske fler stationer behövs kring just det. Har bott många gånger på detta hotell och det är första gången som jag upplever att personalen inte hann med att fylla p och fräscha till.
Läs mer
5

Bra hotell med bra läge

den 27 juli 2015, Köping, 296asas

Stort, fint och fräscht hotell med bra läge i centrala Stockholm. Funktionella rum, sköna sängar och rymligt badrum. Toppenfrukost och trevlig personal. Bor gärna där igen vid nästa besök i Stockholm.

Stort, fint och fräscht hotell med bra läge i centrala Stockholm. Funktionella rum, sköna sängar och rymligt badrum. Toppenfrukost och trevlig personal. Bor gärna där igen vid nästa besök i Stockholm.
Läs mer
5

Vårt andra hem

den 26 juli 2015, Åkersberga, Lindaangelicca

Clarion Söder bor vi ganska ofta på. Hela familjen älskar hotellet. Hamilton rummet är en av våra favoriter. Den stora favoriten är såklart sviterna där både föräldrar och barn har varsin tv, men det…

Clarion Söder bor vi ganska ofta på. Hela familjen älskar hotellet. Hamilton rummet är en av våra favoriter. Den stora favoriten är såklart sviterna där både föräldrar och barn har varsin tv, men det är inte ofta man har råd att bo i dom. Clarion Söder väljer vi oavsett om vi åker med barn eller inte. Det passar alla :).
Läs mer
2.210.164.555 25

Bokningskod

Har du en bokningskod? Lägg in den här för att göra en sökning. Vill du boka med företagsavtal eller bonuspoäng: Logga in på Min sida.

Bokningskod måste anges

Bokningskoden är tillagd

Bokningskoden är tillagd.

OK